-41%

3D dekoratív tapéta (300 cm x 45 cm) és ajándékutalvány

Nincs pénze egy drága lakásfelújításra? Ezekkel a tapétákkal gyorsan, olcsón és alaposan lefedheti a kopott falakat, és stílusos és modern megjelenésű lesz lakása.

MEGTAKARÍTÁS: 6.400Ft (41%)

Engedélyezett utánrendelésre

9.300Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 9.300Ft2x 7.910Ft3x 6.980Ft
Cikkszám: WallCor Kategóriák: ,

MUTATÓS ÉS VÉDI IS OTTHONÁT

A tapéta ideális arra, hogy néhány perc alatt lefedje a fal sérült részét, jelentős költség- és időveszteség nélkül. A tapéta nagyon specifikus kialakítása háromdimenziós tégla hatást kölcsönöz, amely tovább szépíti a helyiséget. Tökéletes hang- és hőszigetelést kap.

MINŐSÉGI ÉS BIZTONSÁGOS ANYAG

Speciális puha anyagból készültek, amely további falvédelmet és teljes védelmet nyújt a gyerekeknek ütközés esetén. Maguk a tapéták vízállóak, így nem okoz gondot közvetlenül vízzel tisztítani, és nem kell aggódnia a minőség miatt, ha vízzel érintkeznek.

KÖNNYŰ ÉS GYORS FELHELYEZÉS

Mivel a tapéta öntapadó, nincs szükség ragasztó vagy egyéb eszközök használatára. Egyszerűen távolítsa el a védőfóliát a tapéta hátuljáról, ragassza a kívánt felületre, és óvatosan nyomja meg egy ruhával. Könnyen vághatja, ha nem tetszik a szabványos méret. Felhelyezés előtt tisztítsa meg és szárítsa meg a falfelületet.

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Szín: Föld szín tégla motívummal
Anyaga: Kiváló minőségű PVC anyag
Mérete: 300 cm x 45 cm
A csomag tartalma: 1x tapéta (300 x 45 cm)

Dodatne informacije text