-37%

Elegáns, divatos EARLY® fülbevaló és ajándékutalvány

Gyönyörű fülbevaló, amely ellazulást és eleganciát kölcsönöz az arcának. Alkalmas formális alkalmakra és mindennapi használatra is egyaránt.

MEGTAKARÍTÁS: 4.300Ft (37%)

Engedélyezett utánrendelésre

7.200Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 7.200Ft2x 6.480Ft3x 5.760Ft
Cikkszám: UhanDia Kategóriák: , , ,

ELŐNYÖK:

✅ Elegáns megjelenést kölcsönöznek a stílusának
✅ Mini kristállyal díszítve
✅ Gyönyörű ezüst színben
✅ Szép dobozba csomagolva

👉 TRENDI NŐK SZÁMÁRA

Ragyogjon és jelenleg meg ennek a fülbevalónak az eleganciájával. A kis kristállyal a tetején lévő akasztós darab extra figyelmet és izgalmat vonz mindenkiből, aki meglátja új divatos kiegészítőjét. A fülbevalók mindennapi használatra vagy különleges alkalmakra alkalmasak, különböző generációnak is megfelelnek, hiszen az eleganciát hangsúlyozzák.

👉 AJÁNDÉK, AMELLYEL ELVARÁZSOL BÁRKIT

Fűszerezze divatstílusát olyan fülbevalókkal, amelyek az ezüst változatban igazán jó benyomást keltenek. Megveheti saját magénak, vagy odaadhatja egy különleges nőnek az életében. Ez egy csodálatos ajándék, amelynek biztosan mindenki örülni fog. A fülbevaló egy gyönyörű dobozba van csomagolva, amely varázslatos megjelenést kölcsönöz.

👉 KÉNYELMES VISELET

A fülbevaló kellemes viselet, nem nehezíti el a fület, különleges energiát kibocsátó mini kristályokat tartalmaz. Tökéletesen passzolnak mindenféle elegáns ruhához. Ragyogjon az új Earyl fülbevalóval.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Anyaga: fém
Színe: ezüst
Mérete: 8,7 cm

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.