-31%

Fém vágófeltét és ajándékutalvány

Alakítsa csavarhúzóját hatékony fémlemezvágóvá a fémvágó tartozékkal.

  • még kisebb szögek és minták rendkívül precíz vágása,
  • a rögzítés minősége és robusztus felépítése,
  • különböző típusú lemezek és lemezek vágása,
  • könnyen beállítható és használható.
MEGTAKARÍTÁS: 4.800Ft (31%)

Engedélyezett utánrendelésre

10.800Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 10.800Ft2x 9.720Ft3x 8.640Ft
Cikkszám: RezPrib Kategória:

ERŐS VÁGÁSI KAPACITÁS

A fúró/csavarhúzó tartozék fém vágására szolgál. Nagyobb vágási sebességgel rendelkezik, mint más lemezvágó szerszámok. Biztonságos, tartós és minden 1500 V és 3000 V között működő fúrógéphez alkalmas.

A robusztus fém fogaskerékfejjel felszerelve erősebb, mint a hagyományos olló és kés.

KÖNNYEN KEZELHETŐ

A tartozék gyorsan elektromos ollóvá alakítja a fúrót, amely tökéletesen illeszkedik a fúrótokmányba. Kompakt, könnyen hordozható és tárolható a szerszámosládában vagy a szekrényben.

FÉMLEMEZ VÁGÁSA, MINT PROFI

Nincs érintkezés a fűrészlappal vagy a fűrészlapokkal, és így nincs kézsérülés. Robusztus fém fogaskerékfejjel van felszerelve, amely hosszú élettartamot és tartósságot biztosít. A vágótartozék precíz és egyenes darabokat fog vágni. Ezzel időt és erőfeszítést takaríthat meg.

A melléklet kisebb tapasztalattal rendelkező felhasználók számára is alkalmas.

TARTOZÉKOK VÁGÁSHOZ

A rögzítés nagy keménységű, és alkalmas vaslemezek (0,2-1 mm), fehér lemezek (0,3-1 mm), acéllemezek (0,2-1 mm), rézfóliák (0,3-1,2 mm) és alumíniumfólia (0,3 mm) feldolgozására. 1,2 mm).

TÖBBCÉLÚ FELHASZNÁLÁS

1,2 mm-nél kisebb vastagságú lapok vágására alkalmas. Nem vághat azonban kevert, hornyolt, speciálisan formázott vagy hegesztett fémlemezt és nem fémes anyagot (pl. műanyag, üveg).

INFORMÁCIÓK

Anyaga: alumínium, acél
Megjegyzés: Az akkumulátoros fúró/csavarhúzó nem tartozéka a terméknek.
Nem javasoljuk a rozsdamentes acél és a nagy keménységű speciális ötvözetek vágását, mivel a rögzítés megsérülhet. Ha rozsdamentes acélt kíván vágni, a vastagság nem haladhatja meg a 0,5 mm-t.
A készletben: 1x Tartozék fém vágásához.

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.