-35%

Kígyó alakú gyűrű – LuxurySnake és ajándékutalvány

Az egyik legjobb tervező nagy pontossággal tervezte, hogy tökéletesen illeszkedjen a női kézhez.

MEGTAKARÍTÁS: 4.500Ft (35%)

Készleten (utánrendelhető)

8.300Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 8.300Ft2x 7.060Ft3x 6.230Ft
Cikkszám: PrstKac Kategóriák: , ,

KIGYÓ ALAKÚ GYŰRŰ SZIMBOLIZMA

Kígyógyűrű – eredeti és szokatlan ékszerválasztás. Az ilyen típusú ékszerek mindig hangsúlyozzák tulajdonosa erős karakterét, elszántságát és stílusának egyéniségét. Nagyon kevesen tudják, hogy a kígyó alakú gyűrű a bölcsesség, a ravaszság szimbóluma, és egyben talizmán is, amely boldogságot és gazdagságot vonz. Ezenkívül, ha belemélyed az ősi történetekbe, egy ilyen választás a két világ – élet és halál – közötti kapcsolatnak tekinthető. Így egy kígyógyűrű titokzatossággal és miszticizmussal egészíti ki a képet.

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ KIDOLGOZÁS ÉS ANYAGOK

A kígyó alakú gyűrű minőségi sárgarézből és mini cirkonból készült. A megbízható és könnyen hordható anyag hosszú élettartamot garantál a gyűrűnek, a kiváló minicirkonok pedig szépen aláhúzzák a gyűrű amúgy is tökéletes megjelenését. A gyűrű kényelmes viselet, minden kézbe tökéletesen illeszkedik.

ÁLLÍTHATÓ MÉRET

A gyűrű univerzális méretű, a legtöbb nő kezére passzol, gyönyörű elegáns megjelenést kölcsönöz a kezeknek. Igény szerint egy kicsit meg is állíthatja, meghúzva vagy enyhén szélesítve. A gyűrű más ékszerekhez is jól passzol.

KIVÁLÓ AJÁNDÉKÖTLET

Ez a gyűrű gyönyörű ajándék lehet magadnak vagy szeretteidnek. Ajándékozd édesanyádnak, feleségednek, barátaidnak Valentin napra, évfordulóra, születésnapra… Biztosak vagyunk benne, hogy ennek a gyűrűnek mindenki örülni fog!

TOVÁBBI RÉSZLETEK

Szín: arany
Anyaga: sárgaréz és cirkónium
Mérete: Állítható
A gyűrű hossza: 35 mm
Távolítsa el a gyűrűt, mielőtt vízzel, testápolókkal vagy parfümökkel érintkezne, hogy meghosszabbítsa az élettartamát.

Dodatne informacije text