-33%

WATEREXT® forgatható csaphosszabbítás és ajándékutalvány

MEGTAKARÍTÁS: 3.700Ft (33%)

Engedélyezett utánrendelésre

7.600Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 7.600Ft2x 6.460Ft3x 5.700Ft
Cikkszám: ProPipa Kategóriák: , , , ,

NAGYOBB RUGALMASSÁG A TISZTÍTÁSBAN

Az 1080 fokos elforgatható kiterjesztéssel most már a mosdókagyló vagy a fürdőkád minden sarkát elérheti. Többé nem kell hajolgatnia vagy erőlködnie, hogy elérje a kád alját, mivel a hosszabbító könnyedén mozog, hogy minden igényét kielégítse. Ráadásul a hozzáadott rugalmasság lehetővé teszi, hogy még a legnagyobb és legtömörebb edényeket is könnyedén megtisztítsa.

EGYSZERŰ TELEPÍTÉS

A bővítményt könnyű felszerelni és eltávolítani. Univerzális kialakításának köszönhetően szinte minden típusú csaphoz illik. Nem igényel speciális szerszámokat, és nem kell tartósan megváltoztatni a csapot. Csak csatlakoztassa a hosszabbítót, és máris használhatja továbbfejlesztett csapját!

VÍZMEGTAKARÍTÁS

Ez a forgó hosszabbítótömlő víztakarékos funkciójának köszönhetően segít Önnek vizet megtakarítani. A vízáramlás könnyen beállítható a készüléken keresztül, így a vízminőség feláldozása nélkül csökkentheti a vízáramlást. Ezzel nem csak a vízszámlákon spórolhat, de a környezet védelmében is kiveszi a részét.

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ ANYAGOK

A kiváló minőségű anyagokból készült forgó hosszabbítót úgy tervezték, hogy tartós legyen. Ellenáll a korróziónak és a rozsdának, ez a termék kiállja az idő próbáját. Ezenkívül a hosszabbító könnyen tisztítható és karbantartható, így hosszú élettartamot és kiváló teljesítményt biztosít.

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Anyag: ABS
Szín: ezüst
Méretek: belső átmérő: 20 mm; 22 mm; külső átmérő: 24 mm

 

Dodatne informacije text