-30%

Gyerek szúnyog elleni karkötő és játék egyben (2 db) és ajándékutalvány

Aranyos és praktikus módja annak, hogy megvédje kisgyermekeit a rovaroktól! Imádni fogják ezt a karkötőt, amivel játszani is tudnak majd.

MEGTAKARÍTÁS: 3.800Ft (30%)

Készleten (utánrendelhető)

8.700Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 8.700Ft2x 7.400Ft3x 6.530Ft
Cikkszám: OtrZap Kategóriák: ,

SZÚNYOGOK ELLEN ÉS JÁTÉK IS EGYBEN

A gyerkőcök ezentúl élvezhetik a természetet a bosszantó szúnyogcsípés nélkül, ráadásul ez a karkötő rengeteg szórakozást nyújt számukra a forgatható rögzítéssel! A karkötő a benne található illóolajok segítségével elűzi a szúnyogokat és más rovarokat. Ráadásul vízálló, így nem áll le a működése, ha egy gyerek karkötővel kezet mos és megnedvesíti azt.

TELJESEN BIZTONSÁGOS

A KidSmile karkötő hipoallergén szilikonból készült, és ártalmatlan illóolajokat tartalmaz, amelyek taszítják a szúnyogokat. Fokozatosan szabadít fel aromákat, amelyek visszaverik a repülő támadásokat. A forgatható rátét is jól rögzíthető, és biztonságos játékot tesz lehetővé. A gyerekek biztosan nem fognak unatkozni, hiszen kéznél lesz a játék!

LED FÉNY ÉS ÁLLÍTHATÓ SZÍJ

Ennek az aranyos karkötőnek az állítható szíja minden csuklóformához és mérethez igazodik. Egyszerűen rögzítse pántszerűen, és máris szépen illeszkedik a csukló formájába. PLUSZ, minden karkötő világít, ha egy gyerek megkopogtatja, ami még érdekesebb lesz a gyerekek számára, főleg ha este hordják, amikor a legtöbb szúnyog van. A csomagban 2 db különböző kivitelű karkötőt kap.

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Szín: Színes tarka minták
Anyaga: hipoallergén szilikon
Mérete: Univerzális méret 21 cm x 2 cm

A csomagban 2 db különböző kivitelű karkötőt kap.

Dodatne informacije text