-46%

LEDROSE® virág alakú színes napelemes lámpák és ajándékutalvány

Dobja fel a kertet, teraszt, erkélyt, kerítést vagy az udvar egyéb részét. Az élénk színű virágok világítanak és széppé teszik otthonát.

 

MEGTAKARÍTÁS: 6.000Ft (46%)

Készleten (utánrendelhető)

7.000Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 7.000Ft2x 6.300Ft3x 5.600Ft
Cikkszám: LedRose Kategóriák: , , ,

GYÖNYÖRŰ MEGJELENÉST KÖLCSÖNÖZ OTTHONÁNAK

Ezeknek a lámpáknak a gyönyörű színei és a virágformák a kertjének egy kopár zugát vagy a ház környezetét is felpezsdítik. Számos lehetőség kínálkozik arra, hogy hol lehet elhelyezni őket. De biztos lehet benne, hogy egy varázslatos környezetet varázsolnak, amely igazán mesésen fog kinézni!

20 DB VIRÁGALAKÚ LED LÁMPA

Az 5 méter hosszú lámpalánc 20 virágot tartalmaz, amelyek 4 színárnyalatban világítanak. A lámpák töltése egy kis napelemen keresztül történik, és lehetővé teszik az egész éjszakai világítást. Ugyanakkor környezetbarátak és energiatakarékosak.

VÍZÁLLÓAK IS

Még ha esik is rájuk az eső, megőrzik funkcionalitásukat. Ráadásul nem kell attól tartania, hogy újra és újra be- és kikapcsolja őket. Sötétben automatikusan bekapcsolnak, fényben pedig kikapcsolnak.

KÜLÖNBÖZŐ FELHASZNÁLÁSI MÓDOK

Ezek a napelemes LED-lámpák valóban tökéletes választások fák, kertek, ablakok, ajtók, kerítések, polcok és egyebek díszítésére. Segítségükkel az otthona végre megkapja azt a díszítést, amelyre oly régóta várt. Természetesen Ön is elvarázsolja vendégeit és szomszédait!

 

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Hossza: 5 méter

Világító virágok száma: 20

Mini napelem: 2V 100mA

Szín: színes

Töltési idő: 6-8 óra napfényben

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.