-39%

Ünnepi LED függöny díszítéssel és ajándékutalvány

(Átlagos értékelés)

A fényfüggöny megvilágításának varázsa elvarázsolja Önt és látogatóit. A meleg sárga szín, különféle ünnepi mintákkal (szarvas, harangok, csillagok, fenyő) minden bizonnyal siker lesz idén!

MEGTAKARÍTÁS: 6.250Ft (39%)

Készleten (utánrendelhető)

9.750Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 9.750Ft2x 8.780Ft3x 7.800Ft
Cikkszám: ZavBoz Kategóriák: ,

A TÉR MESÉSSÉ VÁLIK TŐLE

Tökéletes dekoráció beltéri és kültéri terekhez. Karácsony, mulatság, Valentin -nap, esküvők, fesztiválok, szállodák, irodaházak csak néhány ötlet, ahol felhasználhatja. Ez a mesebeli függöny díszekkel mindenképpen ünnepi hangulatot kölcsönöz, bárhová is akasztja.

8 FÉNYMÓD ÉS MEMÓRIA FUNKCIÓ

Különféle villanásokat szeretne? Semmi sem könnyebb! Ha szeretné, akár 8 világítási mód közül is választhat, amelyek további varázslatos hatást kölcsönöznek. De ez még nem minden! A beépített vezérlő memóriafunkciója megjegyzi a világítási módot, amikor lekapcsolja a lámpákat.

TÖBB KÉSZLET EGYÜTT

Az Ön feladata, hogy egyszerűen csatlakoztassa a kábelt, állítsa be a világítási módot, és élvezze a látványt. A függönynek van egy másik különlegessége is, hiszen több szettben is csatlakoztatható. Speciális kiegészítő kapcsolatokkal rendelkezik (ezért javasoljuk, hogy vásároljon több függönykészletet), amelyeket meg lehet hosszabbítani, és létrehozhat így egy hosszabb csatlakoztatott függönyt, amely egyszerre világít. A hatás ekkor még fantasztikusabb lesz.

TECHNIKAI ADATOK

Fényfüggöny hossza: 3 m

Kezdő kábelhossz: 50 cm

Szín: Meleg sárga

Feszültség: 220V

A csomagban kap egy fényfüggönyt LED fénymintákkal és vezérlővel (ez a kábelhez van rögzítve).

A funkciókezelőt nem teheti ki esőnek vagy hónak. Célszerű megfelelően védeni műanyag fóliával, vagy más típusú védelmet használni.

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.

Értékelések


  Ünnepi LED függöny díszítéssel photo review
  Éva
  A szoba szebb! :)
  Ünnepi LED függöny díszítéssel photo review
  Tibor
  Gyönyörű dekoráció
  Ünnepi LED függöny díszítéssel photo review
  Irén
  Nagyon szép!
Mondd el a véleményed
Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük