-26%

Fúrófej fa hasítására és ajándékutalvány

(Átlagos értékelés)

Takarítson meg időt és energiát a tűzifa hasításakor. A fúrószárral, amely három bitjével gyakorlatilag bármilyen elektromos fúrógéphez rögzíthető, kényelmesen hasít minden puha és kemény rönköt!

Elfogyott

Cikkszám: WooDrill Kategóriák: ,

HATÉKONY MUNKA

Az aprítás még soha többé nem volt ilyen egyszerű! A kúpos fúró növeli termelékenységét, mivel nagyon gyorsan elválasztja a rönköket és kinyitja a fát. Lehetővé teszi minden puha és kemény fafajta feldarabolását, a legnagyobb és a legkisebb rönköt is.

SZÉLES KÖRŰ FELHASZNÁLHATÓSÁG

A készlet három tartozékot tartalmaz; négyzet alakú, kerek és hatszögletű. Ez lehetővé teszi, hogy a fúrófejet bármilyen elektromos fúróval használja. Nincs dió, tölgy vagy juhar, amely az új fúrófeje útjába állhat.

MINŐSÉG ÉS TELJESÍTMÉNY

A fúrófejet nehéz terhelésekre hozták létre, mivel kiváló minőségű, szénacél összeillesztése nélkül készül. Ellenáll a kopásnak és ütéseknek, így különösen kényelmes a használata.

MÁS FUNKCIÓK

A mellékletek alakja: négyzet, kerek és hatszögletű
Anyag: Acél
Átmérő: 32 mm
Szín: Fekete

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.

Értékelések


  Fúrófej fa hasítására photo review
  Villo
  Remek!
  Fúrófej fa hasítására photo review
  Gallen
  Erős!
  Fúrófej fa hasítására photo review
  Hajnal
  Bírság :)
Mondd el a véleményed
Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük