- 35%
Akció!

Splash Attack Öntöméréses Vízlufik (333 Darab) és ajándékutalvány

Készülj fel a vízi csatára a Splash Attack Öntöméréses Vízlufikkal! Az innovatív O-gyűrű technológiánk és a gyors töltési képességeink egyszerűbbé teszik a vízlufizást és a játékot, mint valaha. Bármilyen szabadtéri tevékenységhez tökéletes, hozd el a végtelen nyári szórakozást a kertbe a Splash Attack Öntöméréses Vízlufikkal.

5,015Ft 7,769Ft

Válassza ki a termék mennyiségét és spóroljon
Népszerű
11x 5,015Ft / db22x 4,263Ft / db33x 3,762Ft / db

Rendeld meg most és a termék várhatóan megérkezik

  • Biztonságos vásárlás

  • Házhozszállítás

  • Könnyű visszaküldés

Cikkszám: VodniBaloni Kategória:

INNOVATÍV O-GYŰRŰ TECHNOLÓGIA

Az innovatív O-gyűrű technológiánk segítségével nem kell kézzel megkötni minden egyes vízlufit. Az egyszerű töltés és játék élménye.

INNOVATÍV O-GYŰRŰ TECHNOLÓGIA

GYORS TÖLTÉSI KÉPESSÉGEK

Gyors töltési képességeink lehetővé teszik a vízlufik csomagjainak gyors és könnyű töltését, így bármilyen szabadtéri tevékenységhez tökéletes.

VÉGTELEN NYÁRI SZÓRAKOZÁS

Hozd el a végtelen nyári szórakozást a kertedbe a Splash Attack Öntöméréses Vízlufikkal. Tökéletes bulikhoz, piknikekhez és BBQ-khoz.

VÍZI CSATÁRA FEL!

Tégy nagyobb hatást a következő vízlufi csatában a Self-Sealing Water Balloons Öntöméréses Vízlufikkal. Az egy gyors és egyszerű töltés megkíméli a frusztrációkat.

TECHNIKAI RÉSZLETEK

Darabszám: 333 Szín: Többszínű

Vásárlói vélemények

Még nincsenek értékelések.

Adjon hozzá értékelést
„Splash Attack Öntöméréses Vízlufik (333 Darab)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.

Ha a termék raktárunkban van készleten, úgy 4-7 munkanapon belül kiszállítjuk a termékeket, ha más értesítést nem kap ezzel kapcsolatban.
A küldemények kézbesítésének szerződéses partnere a GLS Magyarország, de a szolgáltató fenntartja a jogot, hogy más szállítási szolgáltatást válasszon, ha ez lehetővé teszi a megrendelés hatékonyabb teljesítését. A kézbesítés általában a délelőtti órákban történik, a kézbesítés előtt a futárszolgálat értesíti Önt e-mailben, ill. SMS üzenetben vagy telefonon keresi.

Mivel tudjuk, hogy a terméket anélkül vásárolta meg, hogy látta vagy kipróbálta volna, lehetővé tesszük, hogy 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldje. A terméket kicserélheti (pl. más méretűre, színre) vagy visszaküldheti, ha sérülten érkezik meg.
A visszaküldésről és a reklamációról ITT: https://malaja.hu/altalanos-szerzodesi-feltetelek/ olvashat bővebben.
A szerződéstől való elállás esetén vegye fel velünk a kapcsolatot az info@malaja.hu kapcsolattartási e-mail címen, és további utasításokat kap.