-35%

Függő nyugágy – MaxRelax és ajándékutalvány

A vonzó függőágyban pillanatok alatt kipiheni magát egy fárasztó napból, és teljes kikapcsolódást tesz lehetővé.

MEGTAKARÍTÁS: 7.500Ft (35%)

Készleten (utánrendelhető)

14.200Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 14.200Ft2x 12.780Ft3x 11.360Ft
Cikkszám: VisMrez Kategória:

A PIHENÉS IDEJE

Ez az élénk színekben pompázó pamut nyugágy minden bizonnyal jól mutat majd a kertben, és különleges varázst kölcsönöz otthonának. A MaxRelax függőágyat elhelyezheti a teraszon, a kertben, vagy magával viheti egy piknikre vagy kempingre. Egyszerűen kösse fel mindkét végét fákhoz vagy tartós oszlopokhoz, és élvezze a szabadtéri vakációt.

 

KIVÁLÓ GYÁRTÁS ÉS ANYAG

Mint minden MaxRelax függőágy, ez is kézzel készült. A hagyományos kézi kötés kivételes minőségéről ismert, a háló szilárdságához pedig a nagyszámú kötél és a megerősített élek is hozzájárulnak. Különlegessége abban is, hogy vízálló anyagból készült, ezért ellenáll a penésznek és az UV sugárzásnak.

 

KARBANTARTÁSI ÉS MOSÁSI TIPPEK

Mosható a mosógépben a kímélő mosási programmal (30°). Mosás előtt kösse össze a köteleket, hogy ne gabalyodjanak össze. A függőágyat a legjobb tél előtt kimosni. Ha teljesen megszáradt, tárolja műanyag zacskóban, hogy megvédje a kártevőktől. Nem ajánlott szárítógépben szárítani a hálót.

Fához vagy más rúdra kötve ügyeljen arra, hogy szabadon lendüljön, és ne dörzsölje a talajt, mert ebben az esetben elszakadhat.

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Szín: Sokszínű

Anyag: pamut

Méret: 260 x 150 cm

Maximum súly: 200 kg

2 rögzítőkötelet adunk hozzá.

Tárolótáskát tartalmaz.

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.