-37%

Teljes 7 vákuum zacskó (+ INGYEN nyomó) és ajándékutalvány

  • Az 80% helymegtakarítás kiemelkedő
  • A dupla cipzárral zárható
  • Ellenálló a sérüléseknek és szakadásnak
  • Erős kétrétegű anyagból készülnek
  • Védelem a nedvesség, gombák, szagok és szennyeződések ellen
  • Vacuuming a porszívóval vagy az ingyenes kézi szivattyúval.
MEGTAKARÍTÁS: 5.600Ft (37%)

Engedélyezett utánrendelésre

9.600Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 9.600Ft2x 8.640Ft3x 7.680Ft
Cikkszám: VakVrec Kategóriák: ,

TÉRMEGBÍZÁS

A vákuum zacskók kiváló megoldást jelentenek a tároláshoz, mivel sok helyet megtakaríthatnak, egyúttal védik a tárolt tárgyakat a nedvességtől, kellemetlen szagoktól és molyoktól. Tökéletesek a szezonon kívüli ruhák, dzsekik, takarók, ágyneműk, törölközők, játékok, ruhák és még sok más tárolására.

 

BÚCSÚZZ EL A RENDEZETLEN SZERELTŐL

Rendbe hozd a szezonon kívüli ruhákat, játékokat, ágyneműt és egyéb tárgyakat, amiket jelenleg nem használsz. Csomagold be őket a vákuum zacskóba, és spórolj helyet a szekrényben.

 

Segítenek védeni a ruháidat a víztől, nedvességtől, molyoktól, szennyeződésektől, penésztől és kellemetlen szagoktól.

EGYSZERŰ ÉS GYORSAN BEPAKOLVA UTAZÁSHOZ

Hozz létre akár 80% több helyet a utazótáskában. A vákuum zacskók nagyszerűek a nyaralások alkalmával, mert végre több dolgot magadhoz vehetsz utazáskor. Védd meg a ruháidat és más textíliákat.

EGYSZERŰ HASZNÁLAT

Oldj fel helyet a szekrényedben három egyszerű lépésben. Helyezd az tárgyakat a zacskóba, óvatosan zárd be, és szívj ki levegőt a porszívóval vagy a mellékelt szivattyú segítségével.

KÜLÖNBÖZŐ MÉRETEKKEL

Kiválóak a nyaralás során, mert nagyon sok helyet spórolhatsz a bőröndben. A komplett 7 vákuumban különböző méretek és ingyenes nyomópumpa kéziszíváshoz, amelyet bárhova magaddal vihetsz.

A csomag tartalmazza: 2x XXL méretű táska (80 x 100 cm), 2x nagy táska (70 x 100 cm), 2x közepes táska (60 x 80 cm), 1x kis táska (50 x 70 cm) + INGYENES nyomópumpa.

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.