-22%

Univerzális többcélú kulcs 8 az 1-ben – MultiWrench® és ajándékutalvány

A 8 az 1-ben univerzális csavarkulcs egy egyedülálló és feltétlenül szükséges eszköz, amellyel bármit megjavíthat, csak válassza ki a megfelelő méretet!

MEGTAKARÍTÁS: 3.200Ft (22%)

Készleten (utánrendelhető)

11.100Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 11.100Ft2x 9.990Ft3x 8.880Ft
Cikkszám: UniKljuc Kategóriák: ,

8 SZERSZÁMOT KÉPES LEVÁLTANI 

A MultiWrench® mindenkit megörvendeztet megjelenésével, mivel 8 különböző szerszámot cserél le két forgó fej segítségével. A forgatható kulcsfej lehetővé teszi a kívánt méret gyors méretezését. Csak fordítsa el a fejét, és megtalálja a szükséges kulcsot! Egy másodperc és egy fordítás alatt egyik méretről a másikra vált!

STABILITÁS ÉS ELLENÁLLÁS

A csúszásmentes fogantyú és a speciálisan kialakított fogaskerekek stabilitást biztosítanak és megakadályozzák a csúszást. Ennek a kulcsnak az acélszerkezete akár 135 kg-os nyomást is kibír! A kulcs meghúzza vagy meglazítja a leggyakrabban használt csavarokat: kerékcsavarokat, 6-oldalas, 12-oldalas, Torx-, négyoldalas és még sérült csavarokat is.

RENDKÍVÜL HATÉKONY

Ezt a professzionális eszközt úgy tervezték, hogy hatékonyan működjön és minden projekthez, bármikor és bárhol! Egy eszköz minden problémára. Más kulcsokkal ellentétben ezt a kulcsot 45°-os szögben használhatja, hogy megkönnyítse a nehezen elérhető helyeken történő munkát.

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Anyaga: rozsdamentes acél
Mérete: 25 cm
Súly: 395 gr
Méretek az első fejen (mm): 8,10,11,13
Méretek a második fejen (mm): 14,16,17,19

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.