-34%

Fülbevaló szett STARS® és ajándékutalvány

Gyönyörű fülbevaló, amely ellazulást és eleganciát kölcsönöz az arcának. Varázslatos ajándék, amely minden nőt elvarázsol.

MEGTAKARÍTÁS: 4.100Ft (34%)

Engedélyezett utánrendelésre

7.900Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 7.900Ft2x 7.110Ft3x 6.320Ft
Cikkszám: UhSet Kategóriák: , , , , , ,

FELHÍVJA A FIGYELMET

A STARS® fülbevaló készletünk tekintélyes arany színből készült, gyönyörű levelek, csillagok és apró részletek formájában. A füleken lógó hosszúkás rész további figyelmet és izgalmat vonz mindenkiben, aki meglátja új divatos kiegészítőjét. A fülbevalók alkalmasak mindennapi viseletre vagy különleges alkalmakra, különböző generációk számára alkalmasak, mivel a nőiességet és a kikapcsolódást hangsúlyozzák.

AJÁNDÉK, AMELY ODAVONZZA A SZEMET

Feltétlenül fűszerezze divatstílusát olyan fülbevalókkal, amelyek valóban jó benyomást keltenek egy rangos arany színben. Vásárolja meg magának, vagy ajándékozhatja egy különleges hölgynek az életében. Ez egy csodálatos ajándék, amely biztosan eltalálja a helyét, és mosolyt csal az arcokra. A fülbevaló díszdobozba van csomagolva, amely varázslatos megjelenést kölcsönöz.

RAGYOGJON, MINT IGAZI CSILLAGOK

A fülbevaló kényelmes viselet, és nem nehezíti el a fület. Apró részleteket tartalmaznak, amelyek merészséget és magabiztosságot adnak. Mindenféle ruhához jól passzolnak. Így különféle alkalmakra alkalmasak: az esti kiruccanástól, ünnepléstől a mindennapi viseletig mindenre. Ragyogjon igazi sztárként az új STARS® fülbevalóval.

TULAJDONSÁGOK

Szín: arany
Fülbevaló mérete: az alábbi képen látható
A csomag tartalma: STARS® fülbevaló készlet + díszdoboz

 

Az ékszer nem alkalmas vízben való használatra (zuhanyozás, úszás a medencében stb.). Javasoljuk, hogy távolítsa el, mielőtt vízzel érintkezne.

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.