-35%

Elegáns MILLA® fülbevaló és ajándékutalvány

Gyönyörű fülbevaló, amely ellazulást és ragyogást kölcsönöz az arcának. Varázslatos ajándék, amely minden nőt elvarázsol.

MEGTAKARÍTÁS: 4.400Ft (35%)

Engedélyezett utánrendelésre

8.000Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 8.000Ft2x 6.800Ft3x 6.000Ft
Cikkszám: UhanBut Kategóriák: , , ,

DIVATOS NŐI FÜLBEVALÓ

Ragyogó pillangó motívum, mely gyönyörű mini kristályokkal rendelkezik. A füleken lógó hosszúkás rész további figyelmet és izgalmat vonz mindenkitől, aki meglátja új divatos kiegészítőjét. A fülbevalók mindennapi használatra vagy különleges alkalmakra alkalmasak, különféle generációnak is megfelelnek, hiszen a nőiességet és a kikapcsolódást hangsúlyozzák.

AJÁNDÉK, AMI MINDENKIT ELVARÁZSOL

Fűszerezze divatstílusát olyan fülbevalókkal, amelyek az ezüst és az arany változatban igazán jó benyomást keltenek. Megvásárolhatja saját magának, vagy odaadhatja egy különleges nőnek az életében. Ez egy csodálatos ajándék, amelynek biztosan mindenki örül majd. A fülbevaló egy gyönyörű dobozba van csomagolva, amely varázslatos megjelenést kölcsönöz.

KÉNYELMES VISELET

A fülbevaló kellemes viselet, nem nehezíti el a fület, különleges energiát kibocsátó mini kristályokat tartalmaz. Jól passzolnak mindenféle elegáns ruhához vagy akár a hétköznapihoz is. Ragyogjon az új Milla fülbevalóval.

A fülbevaló gyönyörű dobozba van csomagolva, ezért ajándéknak is alkalmas.

.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Kerülje el az ékszer vízzel való érintkezését (zuhanyozás, úszás a medencében stb.). Ezért távolítsa el az ékszert, mielőtt vízzel érintkezne.

Anyaga: cink ötvözet

Szín: arany-ezüst

Dodatne informacije text