-34%

Tanuló-szórakoztató készlet gyerekeknek és ajándékutalvány

(Átlagos értékelés)

Oktató játék, amely megtanítja a kicsiknek az alapvető életismereteket, például öltözködést, cipőfűző megkötését, gombok gombolását, finom motorikus képességeket, ..

Elfogyott

Cikkszám: UcniSet Kategóriák: , , ,

GYAKORLATI KÉSZSÉGEK TANULÁSA

A Montessori-pedagógia ihlette gyermekjáték. Bátorítja a gyermeket és gyakorlati életismereteket tanít vele.

Ennek a tanulási készletnek a segítségével megtanulhatja a fűzők megkötését, az öltözködést, a kognitív képességeket, a problémák megoldását és a finom motorikus képességek fejleszti.

MINŐSÉGES, PUHA ANYAG

A tanulókészlet puha nemezből készül, amely nagyon tartós, robusztus, könnyű és kellemes tapintású.
Hosszan tartó használatra alkalmas, mivel nem szakad el olyan könnyen. Ugyanakkor környezetbarát és nem károsítja gyermekei egészségét.

TANULÁS ÉS JÁTÉK

Cipzárak, fűzők, gombok, zsinórok stb. Különböző csatokkal, fűzőkkel és gombokkal ez a tanulási készlet valódi mindennapi kihívásokat utánoz, amelyek jól jönnek kisgyermekének az életben. A tanulási készlet tehát minőségi tanulást kínál, ugyanakkor foglalkoztatja kisgyermekét és szórakozást nyújt számára.

TÖKÉLETES AJÁNDÉK MINDEN GYEREKNEK

A tanulókészlet minden 1 és 6 éves kor közötti gyermek számára alkalmas, így születésnapi ajándékhoz is rendkívül alkalmas.
Biztosak vagyunk benne, hogy boldoggá teszi kisgyermekét a tanulási készlettel, és egyúttal új készségeket is megtanít neki.

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.

Értékelések


  Tanuló-szórakoztató készlet gyerekeknek photo review
  Èva
  Remek!
  Tanuló-szórakoztató készlet gyerekeknek photo review
  Nóra
  Nagy!
  Tanuló-szórakoztató készlet gyerekeknek photo review
  Zsuzsa
  Érdekes.
Mondd el a véleményed
Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük