-74%

Univerzális hordozható zuhanyfej – UniShower és ajándékutalvány

Külső csaptelep hosszabbító többcélú használatra konyhákban és fürdőszobákban. Egyszerű telepítés a csomagban található összes tartozékkal (zuhanyfogantyú, tömlő, tartó, szelep, konzol)

Elfogyott

Cikkszám: TusGlava Kategória:

TÖBB FELHASZNÁLÁSÚ, RUGALMAS TÖMLŐ

A flexibilis és kellően hosszú zuhanyfogantyús tömlő különféle célokra alkalmas konyhában és fürdőszobában. Használhatja a mosdókagyló feletti hajmosáshoz, bidéhez és baba fürdetéséhez. Akár kutyát is fürdethet vele. Az állványhosszabbító beépítéstől függően virágöntözésre, padló és WC tisztítására is használható.

KÖNNYŰ TELEPÍTÉS

Távolítsa el a szelepet a csapról, és szereljen be egy új háromutas szelepet. Szerelje be a zuhanytartóhoz csatlakoztatott tömlőt a falra az oldalsó aljzatba. A csomag tartalmaz egy tartót is a falra szereléshez és egy fogantyú beillesztéséhez. A szelep alsó részét viszont a csapból folyó normál folyóvízhez szánják. A vízbővítő felszerelése a fürdőszobában nem befolyásolja a normál csapból érkező vízsugarat.

KÉNYELMES VÍZSUGÁR GYERMEKEKNEK

A könnyű, ergonomikus és nagyon kényelmes kézi tartóval mosakodhat, moshatja haját, fürdetheti a babát gyengéd vízsugárral, amely zuhanyként vagy esőcseppként működik, és nem csöpög.

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Anyaga: ABS műanyag és krómozott acél
Szín: ezüst, fehér
A cső hossza: 150 cm
Csomag mérete: 70 × 95 mm
Csap szelep mérete: 48 × 22 mm
A zuhanyfogantyú méretei: 63x110x20 mm
Interfész átmérő: G1 / 2

Dodatne informacije text