-56%

Öntapadós tartók növényi ágakhoz (20 db) – BranchOrg® és ajándékutalvány

Szeretné elrendezni a növények ágait a falán, hogy a kívánt irányba növekedjenek, és minden hibátlanul és elegánsan nézzen ki? Bemutatjuk Önnek gyakorlatilag láthatatlan öntapadó tartóinkat, amelyekkel könnyedén és fúrás nélkül megoldhat minden növényi ág és kábel növekedésével kapcsolatos problémát.

Elfogyott

Cikkszám: StList Kategória:

IRÁNYÍTSA AZ ÁGAKAT ODA, AHOVA SZERETNÉ

A szétszórt növényi ágak többé nem jelentenek problémát, hiszen most már abba az irányba irányíthatja őket, amerre szeretné, hogy növekedjenek otthona falán – kívül vagy belül ezekkel az innovatív és elegáns öntapadós levéltartókkal.

NEM HAGYNAK NYOMOT A FALON

Csak törölje le a falat és húzza le a védőfóliát, ragasszon a kívánt helyre a falon, és kész is a szerelés. Nincs szükség fúrásra, a zöld levélrögzítő gomb könnyen nyitható és zárható. Akril ragasztóból készült, mely nyomtalan, átlátszó és erős tapadású. Használaton kívül nyomok hagyása nélkül eltávolítható.

TÖBBCÉLÚ

Használhatja kültéri vagy beltéri növényekhez, alkalmas kis, közepes növények és palánták számára. Használható háztartási kábelek és egyéb vezetékek szerkesztésére is. A tartók sík felületekre alkalmasak, mint például: festett falak, fa, üveg, márvány, csempe, alumínium vagy kerámia.

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Szín: zöld
Anyaga: ABS műanyag
Mérete: 3,3 cm x 1,2 cm
A csomagban található: 20 db öntapadó tartó

Dodatne informacije text