-42%

Lefolyó tisztító pálcák 1 + 1 GRÁTISZ – CleanClog®

Forradalmi pálcák, amelyek tisztává és szagtalanná teszik a csöveket és a lefolyókat

MEGTAKARÍTÁS: 6.000Ft (42%)

Engedélyezett utánrendelésre

8.400Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 8.400Ft2x 7.140Ft3x 6.300Ft
Cikkszám: SinkSt Kategória:

A LEFOLYÓK HATÉKONY TISZTÍTÁSA

Feloldja az élelmiszereket, olajokat, szappant, szennyeződéseket, iszapot és egyéb szerves anyagokat, amelyek eltömítik a lefolyókat. Havonta egyszer tolja le a lefolyótisztító pálcát a lefolyóba, hogy biztonságosan és hatékonyan tisztítsa meg az eltömődéseket és távolítsa el a szagokat a forrásnál.

WC, FÜRDŐSZOBA ÉS KONYHA

Ezeknek a varázslatos tisztítórudaknak szagtalan formulája frissen és szagtalanon tartja a lefolyókat. Így kellemesebb lesz a légkör a konyhában vagy a fürdőszobában. Az erős enzimekből készült pálcikák a lefolyóban maradnak és lassan feloldódnak, feltörik és eltávolítják az üledéket és zsírlerakódásokat, tisztán tartják a víz áramlását és a csővezetékeket.

 

MINDEN OTTHONI IGÉNYRE

Ezek a lefolyótisztító pálcikák 100%-ban biztonságosak fürdőszobai és konyhai mosogatókhoz, fürdőkádak és zuhanyzók lefolyóihoz, és szeptikus tartályokhoz is hasznosak. Használja ezeket a lefolyótisztító pálcákat takarítási rutinja részeként, és havonta mindössze egy lefolyótisztító pálcikával karbantartja a lefolyókat. A csomag 24 db rudat tartalmaz, mely 2 év használathoz elegendő.

EGYÉB INFORMÁCIÓK

A csomag tartalma: 1 + 1 GRÁTISZ szettet, csomagonként 12 db tisztítópálcika (12 + 12 db)
Méret: 10 x 0,5 cm