-37%

Must-have SMILING® zokni (10 pár) és ajándékutalvány

A boldogság az apró dolgokban rejlik. Ébredjen mosolyogva, és vegye fel az új “must-have” divatos Smiling zoknit.

MEGTAKARÍTÁS: 5.800Ft (37%)

Engedélyezett utánrendelésre

9.800Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 9.800Ft2x 8.820Ft3x 7.840Ft
Cikkszám: SetZok Kategóriák: ,

TÖKÉLETESEN PASSZOL

A “must-have” SMILING® zokni meleg és puha. Kényelmet nyújtanak, és nem szorítják meg a lábát napi tevékenység vagy alvás közben. A nagy rugalmasság tökéletes illeszkedést biztosít, a puha anyag pedig folyamatosan melegen és kényelmesen tartja a lábát.

LEGYEN TELI POZITÍV ENERGIÁVAL

A SMILING zokni nélkülözhetetlen ruhadarab, amely minden ruhatár része kell legyen. Ezek az aranyos, alacsony zoknik meglepik azzal a jó hangulattal, ami körülveszi minden alkalommal, amikor felveszi őket.

MOSOLYOGTASSA MEG AZOKAT AKIK KÖRÜLVESZIK

Divatos pasztell színek és két pár fekete-fehér zokni praktikus 10 db-os csomagban. Párosítsa őket különböző ruhákhoz… vagy a hungulatához! Meleget biztosítanak a hideg őszi és téli napokon. Élvezze a zokni örömét, amely boldoggá teszi, és bárhová megy: az exkluzív hangulatjelek hátulján kilógnak a cipődből, és felvidítanak mindenkit, akivel az utcán találkozik.

PUHA, KEDVES ÉS JÁTÉKOS

Hordhatja őket minden nap, minden helyzetben, munkahelyén és szabadidőben is. Séta, kerékpározás, edzőteremben edzés vagy olvasás közben a kanapén. Az exkluzív kialakításnak köszönhetően nem csúsznak, ezért minden helyzetre alkalmasak. Kiváló minőségű pamutból készültek, így a kopástól való félelem nélkül, ahányszor csak akarja, moshatja őket.

LEPEJE MEG SZERETTEIT

Tegye boldoggá azt, akit szeret! Egy barát, rokon vagy valaki különleges. Varázsoljon mosolyt az arcokra. A dobozban sok boldog mosolygó arcot talál, akik készen állnak arra, hogy boldogságot terjesszenek mindenhová. A zoknik puhák, rugalmasak és könnyen illeszkednek a lábfejre. Nőknek és férfiaknak egyaránt alkalmasak.

TULAJDONSÁGOK

Anyaga: 76% pamut, 21% poliészter, 3% elasztán
Méret: Egyetemes
10 pár zokni készlet különböző színekben
Kiváló minőségű pamut
Gépi mosás
A készlet tartalma: 10 pár SMILING® zokni

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.