-29%

“Hozzáadás és kivonás 100-ig” (95 oldal) és ajándékutalvány

A “Hozzáadás és kivonás 100-ig” egy matematikai munkafüzet 3 évnél idősebb gyermekek számára. Érdekes és szórakoztató módon tanulható meg a számok számolását, valamint a 0-tól 100-ig történő összeadást és kivonást.

MEGTAKARÍTÁS: 3.300Ft (29%)

Engedélyezett utánrendelésre

8.610Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 8.200Ft2x 7.380Ft3x 6.560Ft
Cikkszám: Racuni Kategóriák: , ,

MATEMATIKA MUNKAFÜZET

👨‍👩‍👧‍👦 Számok 1-től 100-ig
🎲 Összeadás és kivonás
🌈 Korai tanulás
👨‍👩‍👧‍👦 Vidd magaddal útközben
🎲 95 oldalnyi különböző feladatok
🌈 13950 sor
👨‍👩‍👧‍👦 Puha és minőségi papírok
🎲 3 év feletti gyermekek számára alkalmas
🌈 Ideális választás ajándéknak

A SZÁMOLÁS JÁTÉK

Az “Összeadás és kivonás 100-ig” munkafüzet a 0-tól 100-ig tartó számok összeadásáról és kivonásáról szól. Alkalmas minden óvodás és első osztályos gyermek számára, aki először találkozik a számokkal, valamint azoknak az idősebbeknek, akik már találkoztak számokkal. Érdekes és tanulságos módon tanítja a számok számolását, valamint az összeadást és kivonást.

A TANULÁS FOKOZÁSA

Kiváló “eszköz” a gyerekek számára, hogy nélkülözhetetlen ismereteket szerezzenek a számokról és magáról a számolásról. A jegyzetfüzet 95 oldalnyi különböző összeadási és kivonási számításokat tartalmaz – 0-tól 100-ig. A megoldás során a gyerekek logikusan gondolkodnak és ceruzával oldanak meg feladatokat, így fejlesztik finommotorikát.

 

UTAZÁSRA IS VIHETŐ

A munkafüzet 95 oldalon különböző feladatokat tartalmaz, puha és jó minőségű papírból készült. 3 évesnél idősebb gyermekek számára alkalmas. Méretének köszönhetően bárhová magaddal viheted.

 

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Anyaga: Minőségi papír puha borítóval
Számok tanulása: 0-tól 100-ig, kivonás és összeadás
Oldalszám: 95 oldalnyi feladat
3 évesnél idősebb gyermekek számára alkalmas

A készlet tartalma: 1x munkafüzet “Összeadás és kivonás 100-ig” (95 oldal)

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.