-27%

Cseresznyemag eltávolító CherryEase és ajándékutalvány

A CherryEase forradalmian új cseresznyemag eltávolító, ami hat cseresznyét képes egyszerre kimagozni. A cseresznyék eltávolított magjait és levét az eltávolítható alap fogja fel, így az asztalod és a kezeid is tiszták maradnak. A CherryEase egyszerűen szétszerelhető és tisztítható, tároláskor pedig szorosan záródik.

MEGTAKARÍTÁS: 3.800Ft (27%)

Engedélyezett utánrendelésre

10.200Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 10.200Ft2x 9.180Ft3x 8.160Ft
Cikkszám: ProcPecke Kategóriák: , ,

EGYSZERŰ ÉS GYORS MAG ELTÁVOLÍTÁS A KONYHÁBAN

Búcsúzz el a macerás cseresznye-magozás folyamatától a CherryEase segítségével. Ez az úttörő cseresznye magozó hat cseresznyét képes egyszerre kimagozni, és eltávolítható alapja magokat és levet is felfogja, így asztalod és kezeid tiszták maradnak.

EGYSZERŰEN SZÉTSZERELHETŐ ÉS TISZTÍTHATÓ

Az edények tisztítása a cseresznyeszezon után sosem volt még ilyen egyszerű. A CherryEase könnyedén szétszerelhető és tisztítható, így több időt tölthetsz cseresznyéid élvezetével, és kevesebbet az eltakarítással.

SZOROSAN ZÁRÓDIK A TÁROLÁSHOZ

Ne hagyd, hogy a rendetlenség átvegye a konyhádat. A CherryEase szorosan záródik tároláskor, így könnyen elteheted használaton kívül.

ÉLVEZD A CSEMEGEGYÜMÖLCSÖK FRISSESÉGÉT EGÉSZ ÉVBEN

CherryEase segítségével egész évben élvezheted a friss cseresznyéket. Ez a praktikus eszköz lehetővé teszi, hogy gyorsan és könnyedén kimagozd cseresznyéket, így élvezheted a finom ízüket bármikor a szezonon kívül is.

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Anyaga: műanyag, rozsdamentes acél
Méretek: 19,7 x 11,1 x 6,4 cm
Szín: Piros

 

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.