-26%

Támasztó öv terhes nők számára PREMIUMBELLY és ajándékutalvány

Terhes nők számára, akik teljes kényelmet szeretnének maguknak és a babájuknak. A prémium öv hatékonyan csökkenti a tipikus terhességi fájdalmat a csípőben és a medencében.

Törlés

12.000Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 12.000Ft2x 10.200Ft3x 9.000Ft
Cikkszám: NosecPas Kategóriák: ,

TOP TÁMOGATÁS

Azok a nők, akik valaha hordtak csecsemőt a méhükben, tudják, mit jelent ez.

Az már igaz, hogy ezek az élet legszebb és rendkívül értékes pillanatai. De a méhben növekvő fejlődő gyermek új (kihívást jelentő) körülményeket is magával hoz. A terhes has megnagyobbodik, és ez fájdalmat okoz az anyának.

PRÉMIUM KÉNYELEM

Szerencsére van, ami terhes nőként segíthet. Ez az exkluzív prémium rugalmas születési öv hatékonyan támogatja a terhes hasat. Ugyanakkor azt a kényelmet nyújtja, amelyet a kismama mindenképpen megérdemel.

Az öv enyhíti a csípőre és a medencére nehezedő nyomást, mivel a baba súlyának nagy részét maga veszi át.

RUGALMASSÁG

Az öv további előnye a rugalmasság.

Néhány terhes nőnek kissé nagyobb, másoknak kisebb a hasa. A hevederrel tetszés szerint beállíthatja a derék kerületét, hogy biztosítsa a kényelmet, amely legjobban megfelel Önnek.

JOBB TARTÁSHOZ

Sok terhes nő nagymértékben rontja a testtartását babahordozás közben. A nagy has nyomása csak magáévá teszi a testet. Ez az öv viszont sokkal természetesebbé és egyenesebbé teszi a testtartást. Ugyanakkor támogatást nyújt a gyenge hasizmok számára, amelyek különösen veszélyeztetettek a terhesség alatt. Ez tovább enyhíti a hátadra nehezedő nyomást és javítja a közérzeted.

Tehát miért viselje a fejlődő gyermek teljes súlyát a saját vállán?

SPECIFIKÁCIÓ:

A tartószíj bézs színben kapható.

Dodatne informacije text