-41%

Öszehajtható szék – TelescopChair és ajándékutalvány

Ergonomikus, összecsukható szék, amely könnyen emelhető, rögzíthető és a legkényelmesebb magasságra állítható.

MEGTAKARÍTÁS: 6.500Ft (41%)

Készleten (utánrendelhető)

9.400Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 9.400Ft2x 8.460Ft3x 7.520Ft
Cikkszám: PortChair Kategóriák: ,

ÖSSZECSUKHATÓ TELESZKÓPOS SZÉK

A TelescopChair összecsukható szék a felhasználó igényei szerint állítható magasságú méreteinek köszönhetően felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt tökéletes.

KIVÁLÓ ANYAG ÉS TARTÓSSÁG

Kiváló minőségű PA + ABS műanyagból készült, környezetbarát, henger alakú szerkezettel, szorosan rögzíthető kapcsokkal és csúszásmentes talppal rendelkezik. Mindez biztosítja, hogy ez a szék stabilitást, valamint biztonságos és kényelmes ülést jelent. A maximális terhelés 150 kg.

KÖNNYEN TÁROLHATÓ ÉS SZÁLLÍTHATÓ

Könnyű és egyszerű, van benne egy kötél, amivel a vállára hajtva viheti, súlya mindössze 1 kg. Így kezei szabadok maradnak és megkímélik a fáradtságtól. Otthonokban és lakásokban összeszerelheti és a falra akaszthatja, elrakhatja, hogy ne zavarja, és amikor szükség van rá, egy szempillantás alatt készen áll egy extra szék. Használható utazáshoz, túrázáshoz, piknikhez, kempingezéshez, horgászathoz és egyéb szabadtéri tevékenységekhez (állomáson, hegyekben, strandokon).

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Szín: Fekete
Anyaga: poliamid + ABS műanyag
Mérete: 25 * 47 cm nyújtható méret
Ülésmagasság: 6,5 cm vagy 47 cm (állítható)
Ülés mérete: 25 cm átmérő
Maximális terhelés: 150 kg

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.