-31%

STAILY lyukkal ellátott sapka a copfokhoz és ajándékutalvány

A lófarokhoz illő sapka igazi nyári sláger! Nincs több kínzás kínos frizurákkal, kombinálhatod mindennapi ruháiddal három különböző színben. A kalap szellős és kényelmes, a lófarok pedig hibátlan marad!

Törlés

7.900Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 7.900Ft2x 6.720Ft3x 5.930Ft
Cikkszám: PonyKapa Kategóriák: , ,

TAROLJ TE EZEN A NYÁRON

Szeretnél még a forró nyári napokon is hibátlan lófarokat, és ezzel egyidejűleg megvédeni magát a veszélyes UV sugaraktól? A sapka napellenzője megvédés téged az erős napfénytől, a sapka hátulján lévő perforált kialakítás pedig lehetővé teszi a szellőzést és megakadályozza a fej izzadását.

MEGOLDÁS A NYOMÁSRA

Nincs több lenyomozz frizura a kalap alatt, a felső nyílás lehetővé teszi, hogy könnyedén kihúzhasd a hajad, és stílusodnak megfelelő legyen. Legyen kivételes lófarkad, és ez a modern sapkával különösen pompásan fog kinézni rajtad.

MINDEN ALKALOMRA

A kivitel három különböző színben érhető el és elöl a csillogástól igazi nyári sláger lesz. A sapka anyaga nagyon kényelmes, és lehetővé teszi a sapka sportoláshoz való használatát is. Kombinálhatod a színeket különféle alkalmi viseletekkel, és hangsúlyozd ki megjelenésed.

ÁLLÍTHATÓ

A modern, könnyű és tágas sapka poliészterből készült, a hátul pedig állítható kapoccsal bármelyik fejhez igazíthatod a kalapot. A lófarok lyuk minden hajtípusra alkalmas, hosszúságától vagy sűrűségétől függetlenül.

EGYÉB JELLEMZŐK

Anyaga: Poliészter

Színek: fekete, arany, barna

Méret: állítható

Dodatne informacije text