-32%

AquaChick® automata csirke itató itatótálak (2 db) és ajándékutalvány

Tökéletes megoldás azoknak a baromfitartóknak, akik biztosítani szeretnék, hogy csirkéik mindig tiszta és friss vízhez jussanak. A könnyed vízszint-szabályozásnak, a rugalmas itatórendszernek, valamint az egyszerű telepítésnek és karbantartásnak köszönhetően az AquaPoultry minden baromfifarm számára kihagyhatatlan.

MEGTAKARÍTÁS: 3.800Ft (32%)

Engedélyezett utánrendelésre

8.200Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 8.200Ft2x 7.380Ft3x 6.560Ft
Cikkszám: PitjeKure Kategóriák: , , , ,

KÖNNYED VÍZSZINT-SZABÁLYOZÁS

Az AquaPoultry automata csirkeitató itatótálakkal nem kell aggódnia a csirkék vízszintjének állandó ellenőrzésével. Az itatótál automatikus áramlási rendszerrel rendelkezik, amely a tartályban lévő víz mennyiségéhez igazodik.

RUGALMAS ÖNTÖZŐRENDSZER

Akár meglévő itatórendszerét szeretné bővíteni, akár a semmiből szeretne újat létrehozni, az AquaPoultry automata csirkeitató itatótálak könnyen csatlakoztathatók az Ön által választott tartályhoz vagy vödörhöz, hogy gravitációs itatórendszert hozzon létre.

TISZTA ÉS HIGIÉNIKUS

Biztosítsa, hogy csirkéi mindig tiszta és friss vízhez jussanak, csökkentve ezzel a vízzel terjedő betegségek és fertőzések kockázatát.

KÖNNYŰ TELEPÍTÉS ÉS KARBANTARTÁS

A terméket úgy tervezték, hogy könnyen telepíthető és karbantartható legyen, nincsenek összetett alkatrészek vagy mechanizmusok, amelyek elromolhatnak. Egyszerűen csatlakoztassa a tálat a tartályhoz vagy vödörhöz, és a csirkék pillanatok alatt tiszta vízhez juthatnak.

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Anyag: műanyag
Kapacitás: 45ml

A csomagban 2 darabot kap.

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.