-44%

Csúszásgátló szilikon rátétek – IceGrip és ajándékutalvány

Utálja, ha a cipője csúszik a jeges földön? Ezek a szilikon rátétek tökéletesek a csúszós téli napokra. Egyszerűen rögzítse őket a cipőjéhez, és soha többé nem fog elcsúszni!

Törlés

8.000Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 8.000Ft2x 7.200Ft3x 6.400Ft
Cikkszám: OpriLed Kategóriák: ,

SOHA TÖBBET NEM FOG CSÚSZKÁLNI

A szilikon rátétek ideálisak a jeges hideg napokon, amikor a talaj fagyos és csúszós. Rögzítheti őket a cipő talpához, és így elkerülheti a kellemetlen eséseket. A szilikon rátétek segítségével Ön és lábai biztonságban maradnak.

IDEÁLIS VÁLASZTÁS CSÚSZÓS NAPOKRA

Ha a tüskéket a cipőjére rögzítjük, akkor a jégfelülethez tapadnak, és csúszás nélkül tud majd normálisan járni. Így ideális választás a csúszós téli napokra! Hordhatja őket minden nap – munkába, városnézésre, de használhatja különféle sporttevékenységekhez – futáshoz, túrázáshoz,…

KÖNNYEN RÖGZÍTHETŐ

Minden cipőformához illeszkednek. M (34-40) és L (41-46) méret közül választhat.

A telepítés teljesen egyszerű – rögzítse őket elöl és hátul, és már mehet is!

CSÚCSMINŐSÉG

Prémium szilikonból készülnek, ami nagyon tartós és rugalmas. Garantáltan hosszú ideig szolgálják Önt és megóvják a csúszástól. Ezenkívül nagyon kompaktak és összecsukhatók, így mindig magával viheti őket.

INFORMÁCIÓK

Szín: Kép szerint
Anyaga: szilikon, fém
Méret: M (34-40) és L (41-46)
A csomag tartalma: 1 pár szilikon rátét
A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.