-37%

Anyai szeretet nyaklánc és ajándékutalvány

Az anyai szeretet egyedülálló és végtelen. Ezzel a gyönyörű nyaklánccal lehetősége nyílik arra, hogy tudassa édesanyjával vagy nagymamával, mennyire értékeli és szereti őt. A nyaklánc gyönyörű díszdobozba van csomagolva.

MEGTAKARÍTÁS: 4.400Ft (37%)

Engedélyezett utánrendelésre

7.500Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 7.500Ft2x 6.750Ft3x 6.000Ft
Cikkszám: OgrlMam Kategóriák: , ,

AZ ANYA ÉS GYERMEKE KÜLÖNLEGES KÖTELÉKE

Az anya megfogja a gyermeket, és finoman a magához öleli, tükrözve az anyai szeretet önzetlenségét és örökkévalóságát. Elegáns nyaklánc, amely az anya boldogságát és gyermeke iránti végtelen szeretetét jelképezi.

A kiváló minőségű cirkon ragyogó fényt bocsát ki, amely tovább hangsúlyozza a nyaklánc megjelenését.

GYÖNYÖRŰ AJÁNDÉK MINDEN ANYUKÁNAK

Add át ezt a nyakláncot édesanyádnak vagy nagymamádnak, és ébreszd fel legmélyebb érzéseiket irántad, és mutasd meg nekik, mennyit jelentenek az életedben.

MINŐSÉGI GYÁRTÁS ÉS ANYAGOK

Az anyai szeretet nyaklánc kiváló minőségű rozsdamentes acélból és cirkóniából készült, ami biztosítja, hogy a nyaklánc ne fakuljon ki és ne veszítse el a színét. Hipoallergén és nikkelmentes.

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Szín: ezüst
Anyaga: rozsdamentes acél és cirkónia
A nyaklánc hossza: 45-50 cm
A medál mérete: 2,1 cm x 1,9 cm
A csomag tartalma: nyaklánc + díszdoboz

 Nakit ni primeren za uporabo v vodi (tuširanje, kopanje v bazenu ipd.). Pred stikom z vodo priporočamo, da ga odstranite.

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.