-30%

Mini kézi varrógép FASTSEWING® és ajándékutalvány

Javítson meg egy lyukas pólót vagy farmert néhány lépésben otthon! Végül gyorsan és egyszerűen fejlesztheti varrási készségeit.

MEGTAKARÍTÁS: 4.400Ft (30%)

Engedélyezett utánrendelésre

10.100Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 10.100Ft2x 9.090Ft3x 8.080Ft
Cikkszám: MinSiv Kategória:

ELŐNYÖK:

✅Gyorsan varr és javít különböző típusú anyagokat
✅ Ergonomikus fogantyú ki/be kapcsolóval
✅ AA elemmel működik
✅ Kicsi, de rendkívül strapabíró

👉 VARRÁSI TUDÁS NEM SZÜKSÉGES

Kezdők és profik is könnyedén megjavíthatnak, varrhatnak vagy foltozhatnak különféle ruhákat ezzel a mini varrógéppel. Takarítson meg időt ezzel az univerzális kis varrógéppel. Sokkal gyorsabban és könnyebben fogja elvégezni a munkát, mint a tű használata. Javítsd ki a szegélyeket, egy szakadt zsebet vagy rövidítsd le a nadrágot – mindezt néhány perc alatt.

👉 SOKOLDALÚAN HASZNÁLHATÓ

Nem számít, hogy van-e varrási tapasztalata vagy nincs, csak kezdjen el dolgozni. Annyira egyszerű, hogy gyakorlatilag nincs korlátozás arra vonatkozóan, hogy hol és mit tud varrni. Ez a mini varrógép szinte minden anyaghoz használható.

👉  TÖBB DARABBÓL ÁLLÓ KÉSZLET

Ne lepődj meg a szakadt nadrágon, egy lyukas pólón vagy egy szakadt zseben. Mindig legyen kéznél ez a varrókészlet, amely a következőket tartalmazza: egy mini varrógép, 3 darab cérna, egy cérnacsap, egy tartalék tű és egy cérnafűző. Nem kell további kiegészítőket vásárolnia, ebben a csomagban minden megtalálható, ami a varrás azonnali megkezdéséhez szükséges.

👉 KICSI, DE HASZNOS

A gép kis méretű, ergonomikus fogantyúval rendelkezik, ezért nagyon kényelmes a használata. Masszív anyagból készült, így vastagabb anyagokhoz is alkalmas, mint például farmer. Egyszerűen helyezzen be egy cérnatekercset, fűzze át a cérnát a lyukon, majd fűzze át a felső körön. A legvégén akassza a cérnát a gépből kiálló kampóra, és fűzze át a tűn lévő kis lyukon.

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Anyaga: fém
Szín: fehér
Mérete: 20 x 6,5 x 3 cm
Tápellátás: 4x AA elem (nem tartozék)

A csomag tartalma:
1 mini kézi varrógép
3 darab cérna
1 menetes csap
1 tű
1 tűbefűző

 

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.