-65%

Mini billentyűzet KEYMASTER® és ajándékutalvány

Mini billentyűzet, amely teljesen új felhasználói élményt nyújt Önnek. Rendkívül kellemes természetes puha gépelés és használat.

Elfogyott

Cikkszám: Keyboard Kategória:

SZÉP ÉRZÉS

Rendkívül természetes érzést kínál gépelés közben, mivel a gombok kellemesen lágyak. A billentyűzet hátoldalán a kis ütések megkönnyítik egy vagy két kézzel történő megfogást.

VEZETÉK NÉLKÜLI MŰKÖDÉS ÉS VILÁGÍTÁS

Vezeték nélküli rendszeren keresztül működik, és lehetőséget kínál a színek megváltoztatására is. A hét szín közül kiválaszthatja a kedvenc színt. Ez nagyon egyszerűvé teszi a gombok éjszakai látását.

 

KÜLÖNLEGES CÉLOKRA

Használhatja e-mailek írásához, csevegéshez a közösségi hálózatokon vagy játékhoz. Opcionálisan biztosan magas szintű élvezetet kínál Önnek.

RÖVIDÍTÉSEK SZÁMA

Ez a mini billentyűzet 8 multimédiás funkciógombot tartalmaz, például egy be- / kikapcsolót, postafiókot, bal vagy jobb egérgombot, keresőmotort, mappák megnyitását és még sok más. Ily módon hatalmas időt takaríthat meg sok hivatkozással.

TÖBB KÉSZÜLÉKEKHEZ

Különböző típusú készülékekhez alkalmazható:
Személyi számítógépek
Laptop
Android TV eszközök
Intelligens TV (2D, 3D)
Okostelefonok
Xbox
PS3

Bizonyos eszközökhöz csatlakozóra van szükség, amely nem tartozik a tartozékhoz.
A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.