-30%

Hordozható melegítő – FanHeat™ és ajándékutalvány

Szeretné teljes mértékben szabályozni otthona hőmérsékletét, és bármikor felfűteni azt? A FanHeat™-et szobáról szobára viheti, és könnyen és gyorsan felmelegíti, és ami a legfontosabb, olcsón. Élvezze az otthon, a családdal és a barátokkal eltöltött időt a családi otthon meleg légkörében.

Elfogyott

Cikkszám: MinGrel Kategória:

A MELEG CSALÁDI LÉGKÖRÉRT

A tökéletes kényelemhez csak egy konnektorra van szüksége, amelybe a fűtőtestet csatlakoztathatja. Fűtsön fel minden helyiséget gyorsan, egyszerűen és olcsón. Ideális kisebb helyiségekbe, otthon és utazás közben egyaránt. A csomag tartalmaz egy távirányítót is, amellyel az ágyból vagy a kanapéról való felkelés nélkül vezérelheti a fűtést (változtathatja a fűtési hőmérsékletet, beállíthatja az időzítőt, kapcsolhatja ki vagy be). Beépített ventilátorral rendelkezik, amely egyenletesen irányítja a fűtőtest hőjét.

GAZDASÁGOS ÉS CSENDES

Nagyon kevés áramot fogyaszt, ami pozitívan befolyásolja mind a számláit, mind a környezetünket. 21-30m2-es helyiséget könnyedén felfűt. A hőmérsékletet 15 és 32 °C között állíthatja be.
A FanHeat™ szinte hangtalan, a hálószobában is használhatja, észre sem veszi majd.

HORDOZHATÓ ÉS BIZTONSÁGOS

Nagyon könnyű és magával viheti, ha olyan helyre utazik, ahol nem biztos a fűtés minőségében, a készülék pillanatok alatt felmelegít. Mivel a fűtőtestek PTC kerámia anyagból készülnek, nagyon megbízhatóak és nem engedik a túlmelegedést. Amikor a fűtőelem eléri a kívánt hőmérsékletet, automatikusan kikapcsol, ha a hőmérséklet a kiválasztott szint alá csökken, a fűtőtest újra bekapcsol.

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Szín: fehér
Tápellátás: Aljzat
Termék anyaga: PVC műanyag
A fűtőtest anyaga: PTC kerámia
Teljesítmény: 900W
Feszültség: 220V
Mérete: 13,5cm x 13,5cm
A csomag tartalmaz egy távirányítót

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.