-31%

Dekoratív, pillangó alakú 3D matricák (12 db)

Változtassa az unalmas falakat, szobákat vagy tárgyakat élénk és teljes életté. Ezekkel a 3D pillangókkal színt és pozitív atmoszférát teremt, bárhová is helyezi őket.

MEGTAKARÍTÁS: 4.000Ft (31%)

Engedélyezett utánrendelésre

8.750Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 8.750Ft2x 7.440Ft3x 6.560Ft
Cikkszám: MetNal Kategóriák: ,

VARÁZSLATOS SZÍNEK, AMELYEK FELDOBJÁL A TERET

Az egyedi pillangók minden sarkot felpezsdítenek, bárhová is ragasztja őket. Díszítse a nappalit vagy a gyerekszobát, a hálószobát, a hűtőszekrényt vagy akár a teraszt. Ha rájuk néz, biztosan színesebb és pozitívabb lesz a napja!

 

AZ ÉLET GYÖNYÖRŰ

Hagyja, hogy ezek a lepkék minden nap újra és újra emlékeztessék arra, hogy érdemes optimizmussal tekinteni az életre. Legyenek hát ők is a személyes társai, akik arra biztatnak, hogy minden nap tárja ki a szárnyait, és repüljön egy új, energiával teli napba!

KÜLÖNBÖZŐ ALKALMARA

Ha egy bulit, esküvőt vagy bármilyen más eseményt szeretne feldobni, ezek is több mint nagyszerű választásnak bizonyulnak. A vendégek izgatottak lesznek, mivel a pillangók olyan természetesnek tűnnek, és mindenki figyelmét felkeltik. A relaxáció minden bizonnyal mindenkit izgat!

12 KÜLÖNBÖZŐ MÉRETŰ ÉS SZÍNŰ LEPKE

Különböző színűek, mindegyik egyedi, és különböző méretűek – 6-12 cm. Így különféle módon és stílusban rendezheti őket. Kétoldalas ragasztószalaggal felragaszthatók, hátulján mini mágnes található. A pillangók vízálló anyagból készültek, így különböző helyeken, akár szabadban is használhatod őket. Egyszerűen csak elég kreatív képzelőerőt kell építeni, hogy a legtöbbet hozhassa ki belőlük.

HOGYAN KELL RÖGZÍTNI ŐKET

A csomag kétoldalas matricákat is tartalmaz, amelyekkel könnyedén felragaszthatja a pillangókat (a hátoldalon mágnessel is lehet rögzíteni). Ragassza fel őket száraz és sima felületre!

 

EGYÉB INFORMÁCIÓK

A csomag tartalma: 12 db különböző méretű (6-12 cm-es) pillangó és kétoldalas matricák.
Színek: vegyes
Anyag: műanyag