-29%

Első matematikám (78 oldalas) és ajándékutalvány

“Az első matematikám” egy matematikai munkafüzet 3 évesnél idősebb gyermekek számára. Érdekes és szórakoztató módon tanulja meg a számok számolását a gyermek, valamint a 0-tól 100-ig történő összeadást és kivonást.

MEGTAKARÍTÁS: 3.300Ft (29%)

Engedélyezett utánrendelésre

8.505Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 8.100Ft2x 7.290Ft3x 6.480Ft
Cikkszám: MathEx Kategóriák: , ,

MATEMATIKA MUNKAFÜZET

👨‍👩‍👧‍👦 Számok 1-től 100-ig
🎲 Összeadás és kivonás
🌈 Korai tanulás
👨‍👩‍👧‍👦 Vidd magaddal útközben
🎲 78 oldal különböző feladatok
🌈 Mérete: 26cm x 18,4cm
👨‍👩‍👧‍👦 Puha és minőségi borítók
🎲 3 év feletti gyermekek számára alkalmas
🌈 Ideális választás ajándéknak

 

A SZÁMOLÁS JÁTÉK

Az „Első matematikám” munkafüzet a számok 0-tól 100-ig történő összeadásáról és kivonásáról szól. Alkalmas minden óvodás és első osztályos gyermek számára, aki először találkozik tollal, valamint azoknak az idősebbeknek, akik már találkoztak számokkal. Érdekes és tanulságos módon tanítja a számok számolását, valamint az összeadást és kivonást.

 

A TANULÁS FOKOZÁSA

Ideális oktatási “játék” a szülő-gyermek interakció és az értelmi fejlődés javítására. A jegyzetfüzet szórakoztató feladatokat, különféle grafikai kombinációkat, élénk színeket és aranyos formákat tartalmaz, amelyek fejlesztik a gyermek memóriáját és érdeklődését. A foglalkozások során a gyerekek ceruzával gondolkodnak, feladatokat oldanak meg, ezzel is fejlesztve finommotorikát.

AKÁR UTAZÁSRA IS VIHETŐ

A munkafüzet 78 oldalon különböző feladatokat tartalmaz, puha és jó minőségű papírokból készült. 3 évesnél idősebb gyermekek számára alkalmas. Méretéből adódóan (18,5×26 cm) bárhová magaddal viheted.

EGYÉB TULAJDONSÁGOK

Anyaga: Minőségi papír puha borítóval
Számok tanulása: 0-tól 100-ig, kivonás és összeadás
Oldalszám: 78 oldal különböző feladatok
Mérete: 18,5cm x 26cm
3 évesnél idősebb gyermekek számára alkalmas
A készlet tartalma: 1x „Az első matematikám” munkafüzet (78 oldal)

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.