-46%

Mágnes építőelem készlet gyerekeknek (42 db) – MagBlock és ajándékutalvány

MEGTAKARÍTÁS: 8.100Ft (46%)

Készleten (utánrendelhető)

9.400Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 9.400Ft2x 8.460Ft3x 7.520Ft
Cikkszám: MagDIY Kategóriák: , ,

A GYERMEKEK KÉSZSÉGESSÉGÉNEK ÖSZTÖNZÉSE A SZÓRAKOZÁS KÖZBEN

A MagBlock készletek különböző színű mágneses pálcikák és golyók, amelyek fejlesztik a gyermek eltérő gondolkodását, problémamegoldó képességét, szimbolikus gondolkodását és színérzékét. Ez a mágneses játékkészlet serkenti térbeli gondolkodásukat és javítja a szem-kéz koordinációt. A gyerekek szabadon alkothatnak különféle formákat, például autókat, állatokat, házakat vagy bármit, amit érdekesnek és ötletesnek találnak.

100%-BAN BIZTONSÁGOS GYERMEKEK SZÁMÁRA

A mágneses elemek kiváló minőségű ABS-ből készülnek, szilárd, sima és ftalát-, ólom-, kadmium- és BPA-mentesek. Olyan méretre tervezték, hogy a gyerekek ne nyeljék le őket véletlenül, és lehetővé teszi a szülők számára, hogy nyugodtan végezzék a dolgukat. A blokkok mindkét oldalán mágnesesek, így könnyedén össze- és széthajthatóak gyermeke kívánsága szerint

A TÖKÉLETES AJÁNDÉK GYEREKEKNEK

A MagBlock készletet élénk színekkel terveztük, amelyek könnyen felkeltik a gyerekek figyelmét és szeretetét. Tökéletes ajándék gyerekeknek születésnapra, Halloweenre, karácsonyra, újévre, gyermeknapra és más ünnepekre.

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Szín: Többszínű
Anyag: 100%-ban biztonságos ABS műanyag
A csomagban 42 db mágneses blokk található

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.