-29%

Dekoratív LED gallyak és ajándékutalvány

Szeretnél valami frisset, mást és finoman csillogót adni lakásodnak vagy házadnak? Válassz dekoratív és elegánsan csillogó gallyakat, melyekkel otthonod minden szegletét megszépítheted.

MEGTAKARÍTÁS: 4.600Ft (29%)

Engedélyezett utánrendelésre

11.500Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 11.500Ft2x 10.350Ft3x 9.200Ft
Cikkszám: LucBra Kategória:

👉 LÁGY FÉNYEK

Mindegyik több részre osztott gally meleg és erős fényekkel van ellátva, amelyek a többi gallyal együtt kellemes nappali hangulatot teremtenek. Amikor kint besötétedik, különleges romantikus energiát adnak hozzá. Összesen három gally van a csomagban, mindegyikben 20 lámpa van.

👉 RUGALMAS FELHASZNÁLHATÓSÁG

Mivel a gallyak is részben drótból készülnek, szabadon elhelyezheted őket, ahová csak akarod. Például feltekerheted őket a lépcsőkorlátra vagy a függönyrúdra. De minden bizonnyal ezek a legszebbek egy dekoratív vázában, amelyet otthonod különböző helyeire helyezhetsz el.

Díszítsd az előszobát, nappalit, étkezőasztalt, szekrényt vagy az ablakpárkányt. Legjobban virágokkal párosulnak.

👉 HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT

A dekoratív gallyak egy állandó dekoráció, amely természetes és valósághű megjelenést kölcsönöz. Mivel tetszés szerint megtervezheted őket, ez rengeteg tervezési és elrendezési lehetőséget kínál. Játssz a kreativitásoddal, és teremts kellemes légkört, amely nappal és éjszaka is elkísér, amikor lágyan ragyognak.

A gallyak mellé egy 200 cm-es töltőkábel is jár, melynek végén egy USB-csatlakozó található, közbenső kapcsolóval az izzás be- és kikapcsolására.

A gallyak meleg fehér fényt adnak, amely pontosan megvilágítja a helyiséget, és nem túl erős ahhoz, hogy bántsa a szemet. 70 cm magasak állva könnyedén behelyezheted egy magas vázába, bedughatod a földbe a cserépben lévő virágok mellé, és így tovább.

👉 AJÁNDÉK KREATÍVOKNAK

Ismersz valakit, aki szeret különféle anyagokkal alkotni és van egy kis kreatív lelke? Akkor ne habozz, ajándékozz neki ezeket a gyönyörű gallyakat, amelyekkel feldíszítheted otthonod, vagy kreatívan elhelyezheted őket egy művészi képen.

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.