-32%

Bőr leggings PUSH-UP®

V teh hlačah bo vaša zadnjica videti neverjetno! Zablestite s temi čudovitimi push-up legicami, ki bodo oblikovale vašo postavo in povzdignile zadnjico.

Törlés

12.200Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 12.200Ft2x 10.370Ft3x 9.150Ft
Cikkszám: LegPU Kategóriák: , , ,

PUSH-UP® LEGGINGS

Ki mondta, hogy nem nézhetsz ki jól edzés, jóga, sétálás vagy edzőterem közben? A műbőr leggings kényelmével és megjelenésével elvarázsol, így rendkívül vonzónak és magabiztosnak fogod érezni magad benne.

KI FOGJA EMELNI A FENEKED

A feneked csodálatosan fog kinézni ebben a nadrágban! Magas derekú, hátul pedig egy ráncolás van elrejtve, ami push-up hatást kelt a még szebb és teltebb formájú fenékért. Rendkívül puhák, rugalmasak és vékonyabb anyagból készültek. Hihetetlenül jól fogod érezni magad bennük.

LÁTVÁNYOS ELSŐ CIPZÁR

Leggingset mindenhol hordhatsz. Magas derekúak, elejét gyönyörű cipzár díszíti, amitől még különlegesebbek. Kívül műbőrből készült, belül pedig gyapjút rejt, ami maximális kényelmet biztosít.

TÖKÉLETESEN ILLESZKEDIK A TESTRE

A nadrág jól illeszkedik a testhez, és rendkívül kényelmes viselet. Sokkal szebb lesz az alakod, vékonyabbak lesznek a lábaid, a tökéletlenségek pedig el lesznek rejtve. A magas derék a pocakot is laposabbá teszi. A nadrágban rendkívül kényelmesen és kipihenten fogod magad érezni, miközben az alakod gyönyörűen formálódik.

MINDIG LÉGY SZEXIS

Kedvenc nadrágod lesz belőle! A PUSH-UP leggings garantálja, hogy minden körülmények között a legjobban nézz ki – modern megjelenéshez és stílusos hétköznapokhoz egyaránt alkalmas.

TULAJDONSÁGOK

Szín: Fekete
Anyaga: PU bőr
Méret: S, M, L vagy XL
Bokáig ér
Magas derék