-31%

Napfény mozgásérzékelővel LEDSIDE®

Az optimális megvilágításhoz minden időjárási körülmény között és három világítási funkcióval. Teremtsen szép környezetet és biztosítson biztonságos otthont.

MEGTAKARÍTÁS: 4.500Ft (31%)

Engedélyezett utánrendelésre

9.900Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 9.900Ft2x 8.420Ft3x 7.430Ft
Cikkszám: LedSide Kategória:

TÖKÉLETES KIALAKÍTÁS KÜLTÉRI KÖRNYEZETRE

Kifinomult dizájnjával a lámpa tökéletesen illeszkedik a környező környezetbe, és teljesen kiegészíti annak arculatát. Világítsa meg kerítését, udvarát, teraszát, lépcsőjét vagy a garázs előtti bejáratot…

MINDEN MÁSTÓL KÜLÖNBÖZIK

Akár 1000 lumenes megvilágítást biztosítanak, ami sokkal fényesebb, mint a többi hasonló LED-es napelemes lámpa. Otthona biztonságban lesz a felkészületlenségtől, és az útja akkor lesz megvilágítva, amikor csak akarja. Töltésük napenergiával történik, ami azt jelenti, hogy nagyon környezetbarátak és gazdaságosak. Működésükhöz nincs szükségük áramra. Egy napsütéses napon 6-8 óra fény tölti meg a fényeket.

VÍZÁLLÓ ÉS MOZGÁSÉRZÉKELŐKKEL

Vízállóak és minden időjárási körülményre alkalmasak. Rendkívül tartós, minőségi ABS anyagból készült, ellenáll a fakulásnak, rozsdának, pornak és nedvességnek. Egész évben használhatod őket. Beépített mozgásérzékelővel rendelkeznek, amely 120 fokos szögben érzékeli a mozgást.

3 OKOS VILÁGÍTÁSI MÓD

Amiben különböznek a többi hasonló lámpától, az az, hogy 3 különböző intelligens világítási módot kínálnak, nevezetesen:

1. Indukciós mód: érzékeli a mozgást és 20 másodpercig maximális teljesítménnyel világít. Aztán újra előjönnek.

2. Enyhe fény mód + indukció: mozgás érzékelésekor erősen világít, 20 másodperc múlva az intenzitás gyenge fényre vált.

3. Az energiatakarékos üzemmódban lévő lámpa: mindig bekapcsolható, de finom fényerővel ez az úgynevezett energiatakarékos állapot.

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Teljesítmény: 20W

Mérete: 17,5cm x 11cm

Világítás színe: tiszta fehér

A termék színe: fekete

Töltési idő: 6-8 óra napfényben

Érzékelő szöge és hatótávolsága: 120 fok 3-5 méteres tartományban