-38%

Szúnyog elleni karkötő gyerekeknek (3 db) – KidPro és ajándékutalvány

Aranyos és praktikus módja annak, hogy megvédje a kicsiket a rovaroktól! Imádni fogják ezt a karkötőt, amely megvédi őket a csípésektől, a bőrpírtól és a viszketéstől.

MEGTAKARÍTÁS: 5.400Ft (38%)

Készleten (utánrendelhető)

8.700Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 8.700Ft2x 7.400Ft3x 6.530Ft
Cikkszám: KomZap Kategóriák: ,

TELJES SZÚNYOGVÉDELEM

A kisgyermekek most egész nap élvezhetik a természetet a bosszantó viszketés, szúrás és kellemetlen rovarcsípés nélkül. Ez a karkötő illóolajokat tartalmaz, amelyek elriasztják a szúnyogokat és más rovarokat. Az illata rendkívül kellemes és vízállóak is, így nem áll le a működése, ha a karkötős gyerek kezet mos vagy benedvesíti.

BIZTONSÁGOS GYERMEKEK SZÁMÁRA

A KidPro karkötő hipoallergén szilikonból készült, és ártalmatlan illóolajokat tartalmaz, amelyek taszítják a szúnyogokat. Fokozatosan szabadít fel aromákat, amelyek visszaverik a repülő támadásokat. A bőr minden millimétere biztonságos és védett lesz, a természetes aromák erős hatást fejtenek ki, néhány méteren belül taszítják a szúnyogokat.

LED FÉNY ÉS ÁLLÍTHATÓ SZÍJ

Ennek az aranyos karkötőnek az állítható pántja minden csuklóformához és mérethez igazodik. Egyszerűen állítsa be, és a szúnyogprobléma megoldódik! PLUSZ, minden karkötő világít, amikor a gyerek kopogtat, ami még érdekesebb lesz a gyerekek számára, főleg ha este hordják, amikor a legtöbb szúnyog van. A csomagban 3 különböző kivitelű karkötőt kap.

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Színek: zöld (dinoszaurusz), narancs (krokodil), rózsaszín (macska), világoszöld (béka)
Anyag: Hipoallergén szilikon
Mérete: Univerzális méret 22,5 cm x 4 cm
A csomagban 3 különböző kivitelű karkötőt kap

Dodatne informacije text