-33%

GemVogue® drágaköves gyűrű szett és ajándékutalvány

A GemVogue® drágaköves gyűrűkészlet egyedi dizájnnal és gyönyörű, kiváló minőségű cirkóniumkövekkel rendelkezik. Tökéletes bármilyen alkalomra, az esküvőtől a partikig, ez a gyűrűkészlet könnyen karbantartható, és kiemeli egyedi stílusát.

Törlés

7.700Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 7.700Ft2x 6.930Ft3x 6.160Ft
Cikkszám: KompPrstan Kategóriák: , , , ,

EGYEDI TERVEZÉS

A GemVogue® drágaköves gyűrűkészlet egyedi dizájnnal rendelkezik, amely kiemeli Önt a tömegből. Viselje ezt a szettet, hogy kifejezze egyedi stílusát.

MINDEN ALKALOMRA

Legyen szó esküvőről, évfordulóról vagy más eseményről, egy GemVogue® gyűrűkből álló készlet tökéletes választás minden alkalomra.

TÖKÉLETES AJÁNDÉK

GemVogue drágaköves gyűrűkészletünk tökéletes ajándék családjának, barátnőjének, feleségének vagy saját magának olyan különleges alkalmakra, mint a születésnap, anyák napja, Valentin-nap, hálaadás és karácsony.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

Anyag: sárgaréz és cirkónia kocka
Méret: univerzális
Súly: kb. 8,2 g
A csomag tartalma: 2 gyűrű
Méret: S
Átmérő: 16,5 mm, kerület: 51,9 mm.
Méret: M
Átmérő: 17.3mm, kerület: 54.4mm

A gyűrűk nem alkalmasak vízben való használatra (zuhanyzás, medencében úszás stb.). Javasoljuk, hogy vízzel való érintkezés előtt távolítsa el őket.

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.