-31%

Mágneses szúnyogháló (80cm x 210cm) – MagNes

A mágneses szúnyogháló teljes védelmet nyújt családjának a rovarok ellen. Ne hagyja, hogy gyermekét idegesítsék a rovarok tanulás, játék vagy alvás közben.

 

MEGTAKARÍTÁS: 4.400Ft (31%)

Készleten (utánrendelhető)

10.000Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 10.000Ft2x 8.500Ft3x 7.500Ft
Cikkszám: KomNet Kategóriák: ,

HATÉKONY MEGOLDÁS A SZÚNYOGOK ELLEN

A mágneses háló hatékonyan akadályozza meg a rovarok bejutását a házba anélkül, hogy korlátozná az Ön mozgását. A felvarrt mágneseknek köszönhetően automatikusan és nagyon egyszerűen záródik! Folyamatosan friss levegő jut be a szobába, a háló pedig gondoskodik arról, hogy a kellemes nyári estéket ne rontsák el a szúnyogok!

KÖNNYEN BESZERELHETŐ MINDEN TÍPUSÚ AJTÓRA

Bárhová elhelyezheti – minden típusú ajtóhoz illeszkedik – PVC, fa, fém. Elegánssá és rendezettebbé varázsolja házát. Nem károsítja az ajtó felületét. Kényelmes, könnyen és gyorsan telepíthető. Nincs szükség szerszámra – a csomag mindent tartalmaz, amire szüksége van!

LEGJOBB GYÁRTÁS ÉS MINŐSÉG

A poliészter hálószövet kellően tartós ahhoz, hogy több ezer igénybevételt kibírjon, és elég könnyű is ahhoz, hogy gyerekek, kutyák és macskák szabadon átsétálhassanak rajta. A minőségi anyag, amelyből a háló készült, teljes védelmet nyújt Önnek, hogy nyugodt alvást élvezhessen anélkül, hogy félne a szúnyogok által terjesztett betegségektől.

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Szín: Fekete
Anyaga: poliészter hálószövet, mágnes
Mérete: 80cm x 210cm
Minden típusú ajtóhoz alkalmas: PVC, fa, fém