-51%

Készlet a patentok rögzítéséhez és ajándékutalvány

Minden háziasszonynak, divatkedvelőnek, szülőnek és alkotónak kötelező darab. A professzionális fogót és gazdag patentválasztékot tartalmazó készlettel javíthatod, átalakíthatod, egyedi ruhákat készíthetsz. Ezenkívül a készlet más barkácsprojektekhez is használható.

MEGTAKARÍTÁS: 7.700Ft (51%)

Engedélyezett utánrendelésre

7.500Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 7.500Ft2x 6.750Ft3x 6.000Ft
Cikkszám: KleGumb Kategória:

LÉGY KREATÍV

Ne dobd ki kedvenc ruháidat, és tedd színesebbé minőségi, tartós és aranyos patentokkal. Ha a ruháid szakadtak, megnyúltak vagy túl nyitottak, egyszerűen rögzítsd egy patent rögzítőkészlettel. Díszítsd divatos kiegészítőkkel, tedd fényesebbé a gyerekruhákat, vagy alakítsd egyedi ruhadarabbá kedvenc pólódat.

A készlet különböző színű patentokat tartalmaz, amelyeket mindenféle ruhával kombinálhatsz.

IDEÁLIS SZETT KEZDŐKNEK

A patent fogó könnyen használható és teljesen kezdők számára is megfelelő. A patentok különböző típusú szövetekre rögzíthetők. Használhatod ruháidon, pénztárcádon, szöveten, fejfedőn és még sok máson.

Ha ismersz valakit, aki szeret kézműveskedni, ez a tökéletes ajándék a számára.

MINDIG RENDEZETT

A készlet rendezettsége érdekében a patentok speciálisan színek szerint vannak rendezve, így pillanatok alatt megtalálhatod a kívánt patentokat. A patentok kemény műanyagból készültek, a csatok fém, a gombcsipesz fogó pedig rozsdamentes acélból készült, így sokáig használható.

Ez a készlet minden háziasszonynak, divatosnak, szülőnek és alkotónak kötelező darab.

MŰSZAKI ADATOK

A pantentok színei: fekete, fehér, sötét és világoskék, zöld, lila, piros, rózsaszín, szürke, sárga
A csomag tartalma: 1x patent fogó, 100x patent
Átmérő: 9,5 mm

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.