-29%

Padlómatricák játékokhoz és dekorációhoz (10 db)

A gyerekek úgy fogják élvezni, mint még soha semmit. Egyszerre tornáztatják a testüket, megtanulják a számokat és rendkívül jól szórakoznak.

MEGTAKARÍTÁS: 4.000Ft (29%)

Engedélyezett utánrendelésre

9.600Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 9.600Ft2x 8.160Ft3x 7.200Ft
Cikkszám: JumpNal Kategória:

SZÓRAKOZÁSRA ÉS DÍSZÍTÉSRE

Csodálatos, színes matricák a játékhoz 1-től 10-ig terjedő számokkal minden gyerekszobát érdekessé és vonzóvá tesznek. A játék ugyanakkor a gyermek agyának egyik kedvelt tanulási módja, így ezek a matricák jó oktatóeszközként is szolgálhatnak a gyermek felismerésének, valamint a színek és számok tanulásának javítására. Gyermekei jól fogják érezni magukat Önnel, és a barátaival is.

MOZGÁSRA ÖSZTÖNÖZ

Manapság a gyerekek túl sok időt töltenek a számítógépen, de a televízió előtt. Ezekkel a matricákkal arra ösztönzi őket, hogy aktívan játsszanak, ugyanakkor hasznosan használják fel az időt. Ezzel erősíti a motoros készségeiket is, és gondoskodik arról, hogy mozogjanak a szobában.

EGYSZERŰ RAGASZTÁS

Gyakorlatilag semmire nincs szüksége ahhoz, hogy ezeket a matricákat a padlóra ragassza. Csak tisztítsa meg azt a helyet, ahová felragasztja, majd húzza le róluk az öntapadó fóliát és ragassza egyenletesen a padlóra. A szoba gyorsan vonzóbbá és színesebbé válik.

CSODÁLATOS AJÁNDÉK

Multifunkcionalitásuk miatt ezek a matricák csodálatos és hasznos ajándékok. Tegye boldoggá a gyerekeket, adjon nekik olyat, ami hasznos lesz a szórakozásukban, és egyben szépítse is a lakóteret.

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Méretek: 130 cm (hossz) x 45 cm (szélesség)
Szín: sokszínű, különböző mintákkal
Anyaga: PVC matricák