-28%

Függőágy szúnyogvédelemmel SUMICHA®

MEGTAKARÍTÁS: 6.800Ft (28%)

Engedélyezett utánrendelésre

17.200Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 17.200Ft2x 14.620Ft3x 12.900Ft
Cikkszám: HangBed Kategóriák: , ,

2 FÉLE HASZNÁLATI MÓDSZER

A varrott és cipzárral nyitható/zárható rovarvédő hálónak köszönhetően nagyobb biztonságban lesz rajta, éjszaka pedig gondtalanul elaludhat és a legszebb álmokat álmodhatja. Megfordíthatja és normál függőágyként is használhatja.

 

KÖNNYŰ ÉS ÉLVEZETES TELEPÍTÉS 

A háló minőségi anyagból készült, mely hosszan tartó kényelmet biztosít. Szakadásálló, puha és kényelmes a bőre számára. A mellékelt tartozékokkal (2 karabiner kampó és 2 oldalsó heveder) gyorsan rögzítheti a hálót, és már élvezheti is.

 

VÉD A NAP ELLEN IS

Ennek a függőágynak nagy előnye, hogy védőkerettel véd a közvetlen napsugárzástól, mivel mérsékli a napsugarak bőrére gyakorolt ​​hatását. Így le tud feküdni és átadhatja magát az élvezeteknek, anélkül, hogy aggódnia kellene az esetleges leégés miatt.

 

KÜLÖNBÖZŐ CÉLOKRA

Vigye el a SUMICHO-t kempingezésre, horgászatra, strandra, túraexpedíciókra, használja piknikeken… A lehetőségek sora határtalan, és minden esetben a lehető legjobb kényelmet és védelmet nyújtja. A rendkívül könnyű, de ugyanakkor erős anyagnak köszönhetően a háló gyorsan szárad, ugyanakkor jó ergonómiája miatt még kellemesebb benne feküdni.

 

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Méretei: 240 x 120 cm
Anyaga: poliészter, nylon szövet
Maximális teherbírás: 200 kg
Szín: kék

A csomag tartalma: 2 karabiner kampó, 2 heveder, 1 függőágy, tárolótáska