-34%

Mini hordozható fűtés távirányítóval – HeatMax™ és ajándékutalvány

Gyorsan megfázik, és azt kívánja bárcsak örökre a takaró alatt maradhatna? Mindig fázik? Van valami, amivel minden meleget szeretőt kielégítünk! A HeatMax™ hordozható fűtőtest egy olyan termék, amely segít fenntartani a megfelelő hőmérsékletet minden helyiségben! Köszönhetően annak, hogy kis helyet foglal, magával viheti például egy lakókocsiban, és nem kell aggódnia a további poggyász miatt!

Elfogyott

Cikkszám: GrelSt Kategória:

DIGITÁLIS TERMOSZTÁT TÁVIRÁNYÍTÓVAL

A legtöbb helyiségfűtővel ellentétben, amelyek csak alacsony, közepes és magas hőmérséklet-beállításokkal rendelkeznek, a HeatMax™ több beállítási lehetőséget kínál. 15-32°C között állítható a kívánt hőmérsékletnek megfelelően. A termosztátot a távirányítóval vagy kézi beállítással beállíthatja a kívánt hőmérsékletre, és automatikusan be- és kikapcsol, hogy fenntartsa ezt a hőmérsékletet.

CSENDES ÉS GYORS FŰTÉS

32m2-es helyiséget tud nagyon halkan és gyorsan felfűteni. Speciális beépített időzítővel beállíthatja, hogy a fűtőtest meddig működjön. Alkalmas kisebb helyiségekbe, mint például belső irodák vagy egyéb helyiségek. Ha nem szeretne központi fűtést használni az egész ház fűtésére, vagy elektromos áramot szeretne megtakarítani, használhatja az otthon egy speciális helyiségének fűtésére. Nagyon csendes, és nem zavarja alvás közben.

KERÁMIA FŰTŐK, AMELYEK MEGELŐZIK A TÚLMELEGEDÉST

A HeatMax™ belsejében lévő fűtőtestek PTC kerámia elemekből készülnek, amelyek megakadályozzák a túlmelegedést, így Ön mindig biztonságban lesz az esetleges eseményektől, a fűtőberendezés magától kikapcsol, ha eléri a kívánt hőmérsékletet. Választhat 2 fűtési sebességet is, és igényei szerint állíthatja be.

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Szín: fehér-fekete
Termék anyaga: PVC műanyag
A fűtőtest anyaga: PTC kerámia
Teljesítmény: 500W
Maximális teljesítmény: 700W
Feszültség: 220V-240V
Hőmérséklet beállítása: 15℃-32℃
Nagyon hatékony – akár 32 m2-es helyiséget is felfűt
Méret: 185 * 125 * 115 mm

 

Dodatne informacije text