-34%

360°-os tisztító felmosó és ajándékutalvány

Kerek takarító eszköz az otthona nehezen elérhető helyeinek és felületeinek 360°-os tisztításához. Hasznos ablakok, padlók, mennyezetek, autók, felnik, kerámiák tisztításához… Minden háziasszony kötelező kelléke!

MEGTAKARÍTÁS: 4.800Ft (34%)

Engedélyezett utánrendelésre

9.200Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 9.200Ft2x 7.820Ft3x 6.900Ft
Cikkszám: FlowKrp Kategóriák: ,

TRÜKK A IGAZÁN FÉNYES PADLÓHOZ

Nagyon praktikus és könnyű termék a padló takarításához minimális erőfeszítéssel. 360°-ban elforgatható kialakításának, rugalmasságának köszönhetően a ház minden sarkába eljut, és kifogástalan tisztaságot hagy maga után.

NEDVES ÉS SZÁRAZ TISZTÍTÁSRA

Alkalmas ablakok, redőnyök, mennyezetek, padlók, autók és felnik, kerámiák és különféle egyéb felületek mosására. Száraz és nedves tisztításra is használható, mivel tökéletesen felszívja a vizet.

KÜLÖNLEGES SZÁLAK AZ ALAPOS TISZTÍTÁSHOZ

Speciális mikroszálakból készült, amelyek alaposan megtisztítják felületeit és teljesen felszívják a vizet, nem hagynak maguk után semmit.

KÖNNYEN KEZELHETŐ

A kerek fejjel még a leginkább megközelíthetetlen helyeket is elérheted, mint például a mennyezet különböző sarkai, a legkeskenyebb repedések, nyílások stb. Speciális mikroszálakból készült, amelyek alaposan megtisztítják a felületeket. A huzat mosható, így mosógépben is mosható.

A fogantyú hossza állítható, így az igényeinek megfelelően alakíthatja.

A csomag tartalma: 1x rugalmas nyelű tisztító.

Dodatne informacije text