-21%

Párologtató kandalló formájában AIRESSENCY®

Bájos dekoráció nappaliba, hálószobába, irodába és egyéb helyiségekbe. Párásítja a levegőt és varázslatos képet alkot a lángeffektussal. Helyezze mini kandallóját kedvenc helyére.

Törlés

14.200Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 14.200Ft2x 12.070Ft3x 10.650Ft
Cikkszám: FireVlaz Kategória:

ELŐNYÖK:

✅ Varázslatos fényhatása van, amely egy kandallóra emlékeztet
✅ Nedvesíti a levegőt, kellemes illatokat bocsát ki
✅ Lazítja a légkört a szobában
✅ Rendkívül megbízható, automatikus biztonsági leállítással

👉 TÖKÉLETES DÍSZÍTÉS ÉS RELAXÁLÁS

Pihenjen, nyugodjon meg és élvezze otthona ölelését az AirEssency párásítóval. A ködpermetezéssel létrehozott varázslatos kép és a valósághű sokszínű lánghatás mindenkit lenyűgöz. Díszítésre és ultrahangos aromaterápiára egyaránt tökéletes. Adja hozzá kedvenc illóolaját, és egyszerűen kényeztesse magát. Egy mozgalmas nap egy pillanat alatt feledésbe merül, és az elméje egy mesevilágba vándorol.

 

👉 INTELLIGENS LED FÉNY

A párásító intelligens LED lámpákat használ működéséhez, amelyek a láng világító hatását keltik. A színek különböző színárnyalatokban ragyognak és változnak. Nem fogja tudni levenni róla a szemét, és minden alkalommal megnyugtatja. Higgye el, vendégeit is teljesen elvarázsolja új dekorációja, amely kellemesen változatos fényt bocsát ki és egyben a legpihentetőbb aromák illatát is.

👉 CSENDES MŰKÖDÉS, AUTOMATIKUS KIKAPCSOLÁSI FUNKCIÓ

Az AirEssency párásító rendkívül halkan (30 dB) működik, így nem zavarja Önt sem pihenés, sem munka közben. A beépített intelligens chip segítségével a párásító leáll, ha kifogy belőle a víz. Ennek köszönhetően nagyon megbízható, erős és teljesen biztonságos a használata.

👉 HORDOZHATÓ, KOMPAKT, KÉNYELMES

Egyszerűen helyezze oda, ahol Önnek a legkényelmesebb. Kompakt és könnyen hordozható. Használhatja gyönyörű dekorációs elemként, a szoba párásítására vagy relaxációs célokra edzés, zenehallgatás vagy meditáció közben. Kiváló ajándék barátoknak, családtagoknak, szeretteinek vagy üzleti partnereinek is.

EGYÉB INFIRMÁCIÓK

Anyaga: Műanyag
Szín: fekete, fehér
Tápellátás: USB kábel
Teljesítmény: 4,5W
Zajszint: 30 dB
A tartály térfogata: 180 ml
Méret: magasság: 10 cm; szélessége: 17 cm

Használati útmutató:

Töltsön vizet a víztartályba (ne lépje túl a vízszintet). Ha szükséges, adjon hozzá megfelelő mennyiségű illóolajat (3-5 csepp), nyomja meg röviden a spray gombot a permetezés elindításához.

A fényhatásért:

Nyomja meg röviden a világítás gombot a világítás bekapcsolásához, ami gyönyörű fényhatást váltott ki. Ha növelni szeretné a fény intenzitását, tartsa lenyomva egy kicsit tovább a világítás gombot. Nyomja meg ismét röviden a fényhatás kikapcsolásához.

Védő funkció:
A légnedvesítő beépített chippel rendelkezik, amely észleli a vízhiányt. Automatikusan leáll, ha azt észleli, hogy nincs víz.