-22%

Vízi park – SprinklePool (170 cm) és ajándékutalvány

Tökéletes vízi szórakozás és hűtés kedvencei számára a forró napokon.

MEGTAKARÍTÁS: 4.400Ft (22%)

Készleten (utánrendelhető)

15.600Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 15.600Ft2x 14.040Ft3x 12.480Ft
Cikkszám: DogPool Kategória:

KIKAPCSOLÓDÁS ÁLLATAINAK ÉS GYERMEKEINEK EGYARÁNT

Mindannyian tudjuk, hogy mindannyiunknak szüksége van felfrissülésre a forró nyári napokon, különösen kedvenceinknek, akik a szőrük miatt jobban érzik a meleget, mint mi. Ezért terveztünk egy speciális medencét, amely hibátlan hűtést és szórakozást kínál házi kedvenceknek és a gyerekeknek a forró napokon. A medence beépített vízsugárral rendelkezik, amely még jobban felfrissíti és szórakoztatja kedvenceit és gyermekeit.

MEGERŐSÍTETT ALAP

Tudjuk, hogy házi kedvenceink pontosan tudják, hogyan kell kaparászni és harapni egy buliban, de ne aggódjon, a medence alját nagyon erős PVC műanyaggal erősítettük meg, így nem tudnak lyukat csinálni vagy megrongálni azt. Amellett, hogy megerősített, az alja csúszásmentes anyagból is készült a sérülések elkerülése érdekében.

HORDOZHATÓ ÉS KÖNNYEN TELEPÍTHETŐ

Ennek a kiváló, kutyáknak és gyerekeknek szánt medencének az alján beépített vízlyuk található, csak dugja be a tömlőt a lyukba, és húzza meg a lyukba épített 2 fém bilinccsel, és már kész is a medence. A medence átmérője 170 cm. Környezetbarát és tartós PVC anyagból készült BPA és ftalátok nélkül. Könnyen összeszerelhető és használható, így a gyerekek és a kutyák mindenhol szórakozhatnak.

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Szín: Kék
Anyaga: PVC
Mérete: 170 cm

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.