-44%

Kefés mosogató – adagolóval (1+1 AJÁNDÉK) – DishBru™ és ajándékutalvány

Ez a kefe ideális választás a mosogatáshoz. Nemcsak mindent alaposan megtisztít, hanem az éles tárgyak mosásakor keletkező sérüléseket is megelőzi, és rengeteg időt és pénzt takarít meg!

És ez még nem minden! Ezzel a többfunkciós kefével az edényeken kívül a konyha más részeit is megtisztítja, mint például a tűzhely, sütő vagy csempék.

Elfogyott

Cikkszám: DishBru Kategóriák: ,

MINDEN FELÜLETRE

Ne féljen a dörzsölés és kaparás során fellépő sérülésektől, mert a kefeszálak közepes sűrűségűek és puhák – sikeresen megvédik edényeit vagy érzékeny felületeit. Kefével megtisztíthatja a különféle edényeket, de a konyha más részeit is, például a tűzhelyet vagy a sütőt is.

SZÜKSÉGES TARTOZÉK A KONYHÁBAN

Ez az innovatív mosókefe biztonságot, hatékonyságot és gazdaságosságot kínál. Miért használja tovább a szivacsokat, ha minden sokkal egyszerűbb és praktikusabb lehet? A kefének van egy nyílása, amelybe közvetlenül a mosószert kell önteni.

ERGONOMIKUS KIVITEL

Csúszásmentes fogantyú, finom kefe, könnyen eltávolítja a maradék szennyeződést az edényekről, ami hatékonyan megakadályozhatja, hogy a szennyeződés az edényeken maradjon.

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Szín: Véletlenszerű
Anyag: Kiváló minőségű műanyag
Méret: 8.5cm x 7cm
Csomag tartalma: 2x kefe mosogatószer-adagolóval

Dodatne informacije text