-32%

Korrekciós zokni és ajándékutalvány

Jótékony hatással vannak a közérzetre és segítik a hüvelykujj helyes pozícióját! Vásároljon most, és enyhítse a deformált és átformált lábak problémáit.

MEGTAKARÍTÁS: 3.900Ft (32%)

Engedélyezett utánrendelésre

8.400Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 8.400Ft2x 7.140Ft3x 6.300Ft
Cikkszám: CorSoc Kategóriák: , ,

NYOMÁSRA ÉRZÉKENY LÁBRA

A korrekciós zokni jótékony hatással van a közérzetre és segít a nagylábujj helyzetének kíméletes korrigálásában! Megoldást adnak és enyhítik a deformálódott, átformált lábproblémákra.

✅ Csökkentse az anatómiai rendellenességek kellemetlen érzéseit
✅ Alkalmas nappali és éjszakai használatra
✅ Könnyű és rendkívül kényelmes
✅ Szilikon géllel a kevesebb ujjnyomásért
✅ Elvezetik a nedvességet és megakadályozzák a kellemetlen lábszag kialakulását

MEGSZÜNTETI A DEFORMÁLT LÁB PROBLÉMÁIT

Rendszeres használatával számos kellemetlenséget enyhíthet, és csökkentheti az esetleges szabálytalanságokat. A korrekciós zoknik lábujjai között szilikon található, hogy megakadályozza a súrlódást, a nagylábujj külső oldalán pedig puha zselés betét található, amely maximális kényelmet és tartást biztosít. Férfiak és nők számára egyaránt alkalmasak.

TEGYE KÖNNYEBBÉ MINDENNAPOKAT

A zoknival egyszerűen és fájdalommentesen enyhítheti a láb anatómiai egyenetlenségeiből adódó kényelmetlenséget, és megkönnyítheti mindennapjait. Csökkentse a duzzanatot, görcsöket, a sérülésekre való hajlamot és más lehetséges fájdalmakat. Rendkívül kényelmesek és puhák. Viselje őket séta, kerékpározás, futás vagy akár éjszaka, alvás közben.

EGÉSZSÉGES ZOKNIK

Rendkívül könnyűek, kényelmesek és mindenkihez tökéletesen illeszkednek. Kiváló minőségű, diszkrét anyagból készültek, amely lehetővé teszi a láb lélegzését. Ezenkívül elvezetik a nedvességet és megakadályozzák a kellemetlen lábszag kialakulását. Vegye fel őket normálisan, mint a közönséges zoknit, és a felső részt a nagylábujj köré kell húznia.

TULAJDONSÁGOK

Anyaga: Tartós puha elasztikus szövet és orvosi gél
Méret: Egyetemes
Kézi mosást javasolunk
A készlet tartalma: 1x pár korrekciós zokni (mindkét lábra)

Dodatne informacije text