-36%

Feltolós Kártyatartó CARDHOLD® és ajándékutalvány

Ha sok kártyával van dolga, szó szerint össze vissza hevernek, és nem találja akkor őket, amikor szüksége lenne rájuk, ideje az újításnak, és a legfontosabbakat egy jól megtervezett és tartós kártyatárcában tárolni.

MEGTAKARÍTÁS: 5.300Ft (36%)

Engedélyezett utánrendelésre

9.400Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 9.400Ft2x 7.990Ft3x 7.050Ft
Cikkszám: CardHold Kategória:

👉 KIVITELEZÉS AMELY MINDENKINEK MEGFELEL

Nem számít, hogy jobbkezes vagy balkezes. Ez a speciálisan kialakított kialakítás minden kézbe tökéletesen illeszkedik. A karcsú, modern kialakítású pénztárca, amely könnyen elfér a nadrág vagy kabát zsebében, gondoskodik arról, hogy kártyái mindig biztonságban legyenek a helyükön. Önmagában rendkívül könnyű és jól használható. Alumíniumból és műanyagból készült, ami nagyobb tartósságot és természetesen biztonságot ad az esések és különféle sérülések ellen.

👉 Ennek a kompakt és vékony pénztárcának a műszaki jellemzői a következők:

– kicsi kivitel: 10 * 6,3 * 1 cm,

– rendkívül könnyű: mindössze 69 g,

– lehetővé teszi a tárolást: akár 6 kártya + bankjegyek és érmék,

– működtetés: az alsó gomb egyszerű meghúzása.

 

BIZTONSÁGGAL FELSZERELVE 

A kártyatartót kifejezetten úgy tervezték, hogy a kártyák még akkor se hulljanak ki a nyílásból, ha leejtik vagy erősen rázzák. Kidolgozott rendszere van, az alsó gomb meghúzásával sorban felfelé dobja ki a kártyákat. Ezután egyszerűen kiválaszthatja a kívánt kártyát, és újra behelyezheti.

 

A pénztárca lopásgátló biztonsági rendszerrel és puha elülső zsebbel is rendelkezik, amely lehetővé teszi bankjegyek vagy érmék tárolását. Más fontos dokumentumokhoz is használható. Szabaduljon meg a vastag és nehéz pénztárcától, és próbáljon ki egy új korosztályú, kicsi és könnyű kártyatartót, amely helyet takarít meg, és lehetővé teszi, hogy könnyen és gyorsan kezelje, anélkül, hogy sok időt vesz igénybe a cipzárak és a gombok kinyitása.

 

 

Dodatne informacije text